Od hlavy až po paty v teple a hlavně chic

03.02.2013 | Krása a móda

Zima je v plném proudu a teploty pod nulou nejsou žádnou výjimkou. Často sedíme doma v teple a nechce se nám vystrčit nos ven. S teploučkým a zároveň hezkým oblečením, které člověka zahřeje na duši, se ale mráz zvládá mnohem lépe. Jak se tedy obléct, abychom se cítili dobře po všech stránkách?

Teplé kozačky jsou základ

Největší zima je vždycky od nohou, to není žádná novinka. Máme ohromné štěstí, že letošní sezonu frčí pohodlné kozačky, které zároveň vypadají sexy. Necítíte-li se v zimě dobře na podpatcích, sáhněte po kozačkách s rovnou podrážkou v jezdeckém stylu. Hodí se jak k džínům, tak šatům. Sladíte-li kozačky s kabelkou, váš outfit bude luxusní.

Pro ještě větší pohodlí si pořiďte huňaté válenky, které jsou do sněhu jako dělané. Skvěle padnou k úzce střiženým džínům. K medvědím tlapkám se perfektně hodí kožešinová kabelka nebo jiné kožešinové doplňky. Budete vypadat nejen hravě, ale také odvážně.

Šaty, nebo kalhoty?

Ani v zimě se nemusíte bát odhalit své krásné nohy. V úpletových šatech doplněných teplými punčochami, případně nadkolenkami vás zima nedožene. Šaty navíc můžete ozvláštnit širokým páskem, zajímavým šperkem nebo vrstvenou šálou.  

Když mrazy udeří, hodí se peří

Pokud zrovna nemrzne, nosí se prošívané zimní bundy s kapucí nebo flaušové kabátky. Jakmile ale přituhuje, není nad teplý péřový kabát. Díky jeho prodloužené délce je zadeček dokonale chráněn před mrazem. Peří navíc intenzivně hřeje.

Zdá-li se vám váš zimní kabát nebo bunda příliš fádní, jednoduše ho oživíte zajímavou šálou nebo smotaným šátkem. I veselá kabelka udělá s vaším outfitem zázrak.

Navrch apartní „klobouček“

Nakonec nesmí chybět něco teplého na hlavu. Dámské zimní kabáty přímo volají po takovém doplňku. Je libo pletenou čepici nebo baret? Obojí se hodí. Nechte šmrncovně vyčuhovat zajímavé náušnice a slaďte se šálou nebo rukavicemi, ať jste chic.

Zima nemusí být krásná jenom za oknem. S tím správným oblečením si její kouzlo užijete i venku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat