Výběr plavek podle tvaru těla

Jedné postavě lichotí plavky s třásněmi, druhé zase tolik ne. A stejné je to i s vyšším střihem spodního dílu či vázáním okolo krku na tom vrchním. Co sedne vám? Zde je manuál, který vám nákupy hodně usnadní!

Výběr plavek může být skličující a zdrcující proces. Když už v obchodě objevíte takové, které se vám líbí na pohled, vrchní díl nesedí a spodní jako by přidával kila navíc. Nebo je to přesně obráceně! Některé vás zase okrádají o pohodlí, v jiných se vůbec necítíte. Po vyzkoušení několika modelů házíte pomyslný ručník do ringu a odcházíte s pocitem, že dřív, než naleznete perfektní plavky, objevíte bájného jednorožce. Zní vám to povědomě? Zachovejte klid a vyrazte na lov znovu. Před tím se ale důkladně prohlédněte v zrcadle a zmapujte tvar svého těla. Jaký střih a styl vám bude sedět jako ulitý?

Postava přesýpacích hodin

Plný hrudník, útlý pas a zaoblenější boky. Tak vypadá postava typu přesýpacích hodin. Jak s tímhle vším pracovat? Rozhodně zvolte kousek, který z vašeho pasu udělá nepřehlédnutelnou přednost. Pomohou vám s tím jednodílné plavky s většími bočními výřezy i ty dvojdílné, tedy pokud budou vyššího střihu – figuru opticky prodlouží a taktně upozorní i na atraktivní vzhled pozadí. Vyhněte se naopak šortkám, nejsou pro vás to pravé, neboť zbytečně skryjí to, co je třeba vyzdvihnout.

Postava připomínající hrušku

Hruškovitý tvar těla si žádá bikiny s ohlávkou, tedy vázáním kolem krku nebo silnými ramínky. Budou-li disponovat vycpávkami či push-up efektem, o to lépe. Nic nezkazíte ani tím, když daný model přiláká pohledy okolí díky extra detailům, jako jsou třásně, volány, korálky a další ozdobné prvky – ovšem pouze ve vrchní části. Hodně vám zalichotí vzor vodorovných pruhů.

Postava jablko

Ne, po jednodílném střihu, který má spoustu řasení okolo pasu, ani nesahejte. Nechcete přece v této oblasti ještě přidávat objem navíc, že? Ovšem nic proti stylu „vcelku“, zejména takovém, jež je utvořen tak, aby navodil iluzi delšího trupu. Chcete-li přece jen kalhotky a podprsenku zvlášť, myslete na to, aby většímu poprsí poskytovala dostatečnou oporu.

Postava tvaru obdélníku

Vsaďte na plavky se spoustou detailů, a to v horní i dolní části. Spodní díl může mít šňůrky, to se pro vás náramně hodí. Experimentujte se vzory, které napodobují linie přesýpacích hodin, zvýrazní to pas a vytvoří dokonalý efekt. Nebojte se ani čehokoli, co má vyšší pas nebo pořádné průstřihy!

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat