Péče o pokožku rukou: nejlepší krém na suché ruce roku 2022

07.09.2022 | Krása a móda

V našem článku vám povíme, jak pečovat o ruce během chladné sezony a jaké krémy používat

Podzim je za dveřmi a spolu s ním i chladné počasí. Není žádným tajemstvím, že v chladném období je obtížnější pečovat o ruce: Kůže rychle vysychá, olupuje se a červená. Pokožka rukou náhle začne stárnout a pak si toho všímáte nejen vy, ale i lidé kolem vás. V našem článku vám povíme, jak pečovat o ruce během chladné sezony a jaké krémy používat.

Revitalizační krém na ruce Pomegranate Weleda

Nejlepší krém na suché ruce dokonale hydratuje, vyživuje, obnovuje poškozenou pokožku a činí ji hedvábnou díky oleji z granátového jablka. Obsahuje také bambucké máslo a sezamový olej. Přípravek se snadno vstřebává, ale jemný necitelný film zůstává na pokožce a chrání ji po delší dobu. Zvláštní výhodou je přírodní složení: krém neobsahuje konzervační látky, silikony, minerální oleje. Je ideální variantou pro chladnou sezonu. A díky výraznému balení v rubínové barvě se může produkt stát skvělým dárkem pro blízké.

Koncentrovaný krém na ruce Neutrogena Norwegian Formula  

Pokud máte velmi suché ruce během chladné sezony, pak právě tento nejlepší krém na popraskané ruce pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků. Formule nezanechává mastný film, ale dokonale hydratuje, udržuje vlhkost uvnitř pokožky i po umytí rukou. Příjemným bonusem je, že krém obsahuje ochranné faktory proti slunečnímu záření, takže chrání ruce před fotostárnutím a dehydratací, která také může způsobit praskání rukou. 

Ochranný krém na ruce Cicaplast La Roche-Posay

Bariérový krém Cicaplast La Roche-Posay pro poškozenou pokožku rukou vystavenou neustálému vnějšímu podráždění. Niacinamid (v koncentraci 4%) zklidňuje a obnovuje ochrannou bariéru pokožky. Glycerin (v koncentraci 30%) chrání, hydratuje a poskytuje neviditelnou ochrannou bariéru. Textura krému se rychle vstřebává a nezanechává žádný mastný film.

Anti-aging krém na ruce Q10 plus NIVEA

Nejlepší krém na ruce pro přirozeně stárnoucí pokožku rukou. Obsahuje esenciální koenzym Q10, jehož produkce s věkem výrazně klesá. Přípravek dokáže zvlhčit suchou pokožku nastartuje regenerační procesy uvnitř buněk a zlepší jejich výživu. Díky komplexnímu působení se rychle vrací elasticita pokožky a zvyšuje se její odolnost vůči vnějším dráždivým faktorům. Doplňkové přísady zabraňují vzniku nežádoucí pigmentace, takže pokožka si dlouho zachovává jednotnou barvu.

Intenzivní péče o ruce Garnier

Kultovní produkt od GARNIER je pro ty, kteří jsou zvyklí na rychlý, viditelný efekt a pravidelně je trápí suchá pokožka loktů a rukou. Hlavními aktivními složkami jsou bambucké máslo a jemný allantoin, které odstraní loupání a vrátí ztracenou hebkost. Allantoin podporuje hojení drobných ran, zmírňuje nepohodlí způsobené suchostí. Speciální ochranný filtr ve složení zabraňuje předčasnému stárnutí, pomáhá produktu chránit pokožku rukou před agresivními faktory.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat