Trendové kousky na léto

Léto je za rohem a se spoustou slunečních paprsků a vyšších teplot zajišťuje, že ze skříně znovu můžeme vytáhnout vzdušné oblečení. Co by vám letos v létě nemělo chybět? Rozhodně tyto módní doplňky! 

Léto je ideálním obdobím pro osvěžení šatníku – třeba novými trendy kousky. Kromě vzdušného oblečení a lehkých látek jsou nezbytné také doplňky, které završí letní vzhled a podtrhnou váš osobní styl. Od stylových klobouků proti slunci a hravých doplňků do vlasů až po trendy sluneční brýle – ukážeme vám ty nejlepší doplňky na léto, které vašemu outfitu dodají tu správnou tečku.

Sluneční klobouky a šály: Módní a zároveň ochranné

Klobouk proti slunci je nejen praktickým doplňkem, který nás ochrání před intenzivním slunečním zářením, ale také módní záležitostí. Ať už se širokou krempou, ze slámy nebo s barevným zdobením – sluneční klobouky jsou univerzální a hodí se téměř ke každému outfitu. V kombinaci s dlouhými maxi šaty poskytují elegantní nádech. Ale také šátky v jasných svěžích barvách se mohou v létě stát stylovým doplňkem jako pokrývka hlavy.

Vlasové doplňky pro zářivé odlesky

Vlasové doplňky jsou absolutním trendem letošní sezóny a skvěle dodají vašemu letnímu účesu něco navíc. Od čelenek přes sponky do vlasů a čelenky až po scrunchies gumičky, existuje mnoho způsobů, jak dodat vlasům hravý nádech. Čelenka s květinami dodá jednoduchému copu romantický nádech a perfektně se hodí k vzdušným letním šatům. Scrunchies gumičky v pestrých barvách dokážou upoutat pozornost a dají se stylizovat do ležérního culíku nebo volného drdolu. Sponky do vlasů s kamínky vypadají skvěle i v jakémkoliv účesu.

Sluneční brýle: Na léto absolutní nutnost

Kromě ochranné funkce jsou sluneční brýle také módní trend. Ne nadarmo jsou v létě nepostradatelným doplňkem. Tuto sezonu jsou obzvláště oblíbené sluneční brýle, které zaujmou poutavými tvary, barvami a detaily. Model s kočičíma očima dodává vzhledu nádech retro šik, zatímco zrcadlové letecké sluneční brýle zajišťují chladný a ležérní vzhled. V kombinaci s ležérními džínami nebo šik letním kostýmkem zaručeně upoutáte pozornost každého. 

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat