Podzimní trendy laků na nehty

Jasně oranžovým, letním odstínům již odzvonilo, je čas pohrát si s barvami laků na nehty a přejít k tlumenějším flakonkům. Jaké trendy vévodí letošnímu podzimu?

Od vzhledů, které nikdy nevycházejí z módy až k sezónním manikúrám, to vše přináší letošní podzim. V čem vyrazit do práce nebo na romantickou schůzku?

Matné kovové nehty

Vyberte si svůj oblíbený kov, ať už je to stříbro, zlato či růžové zlato, a doplňte jej matným vrchním lakem. (Nejprve naneste dvě vrstvy kovového laku a nechte uschnout, matný efekt pak konečnému vzhledu dodá ten správný šmrnc.)

Horké čokoládové nehty

Čokoládová hnědá je teplá, bohatá barva, která podtrhuje nejkrásnější vibrace podzimu, opět zejména ve spojení s matným vrchním nátěrem. Ostatně, zemité tóny jsou v chladnějších měsících standardně oblíbené a čokoládová hnědá je univerzální a klasická, navíc doplňuje všechny tóny pleti a tvary a délky nehtů.

Klasická francouzská manikúra

Klasická francouzská manikúra působí čistě a uhlazeně, dá se přizpůsobit vašemu osobnímu stylu a je bezpochyby multifunkční. Tentokrát si vyberte atmosféru 90. let se silnějším hrotem, nebo naopak modernější vzhled s úzce zvýrazněnými špičkami drápků.

Šedé nehty

Šedá? Vždy dobrý nápad. I ona lichotí různým tónům pleti a dobře se hodí k jakémukoli oblečení. Pokud zatoužíte po špetce lesku a nespoutanosti, rozhodněte se pro třpytky nebo chromový povrch.

Smaragdově zelená

Smaragdově zelené nehty sluší každému, tento odstín však báječně vyniká zejména na krátkých a kulatých nehtech, neboť nepotřebuje extra délku. Cílem je vykouzlit téměř skleněný a elegantní look.

Rudá

Rudá je stálicí, jež se každý rok na podzim vrací, vlastně představuje skvělý přechodový odstín od léta k chladnějším dnům. Působí žensky, rebelsky i koketně. Důležité je vybrat si takovou červenou, která bude vyhovovat vašim preferencím.

Téměř nahé nehty

Když ze stromů začne padat listí a my jsme připraveni vynést naše tmavší módní kousky, obvykle postačí naprostá neutrální manikúra. Aplikujte svůj oblíbený broskvový podklad a navrch nehty přejeďte bezbarvým lakem se třpytkami. Rázem můžete vyrazit do práce i na večírek.

Zdroje: www.thezoereport.com/beauty/fall-2023-nail-colors, www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/a30687/fall-nail-polish-colors/






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat