Podzimní trendy laků na nehty

Jasně oranžovým, letním odstínům již odzvonilo, je čas pohrát si s barvami laků na nehty a přejít k tlumenějším flakonkům. Jaké trendy vévodí letošnímu podzimu?

Od vzhledů, které nikdy nevycházejí z módy až k sezónním manikúrám, to vše přináší letošní podzim. V čem vyrazit do práce nebo na romantickou schůzku?

Matné kovové nehty

Vyberte si svůj oblíbený kov, ať už je to stříbro, zlato či růžové zlato, a doplňte jej matným vrchním lakem. (Nejprve naneste dvě vrstvy kovového laku a nechte uschnout, matný efekt pak konečnému vzhledu dodá ten správný šmrnc.)

Horké čokoládové nehty

Čokoládová hnědá je teplá, bohatá barva, která podtrhuje nejkrásnější vibrace podzimu, opět zejména ve spojení s matným vrchním nátěrem. Ostatně, zemité tóny jsou v chladnějších měsících standardně oblíbené a čokoládová hnědá je univerzální a klasická, navíc doplňuje všechny tóny pleti a tvary a délky nehtů.

Klasická francouzská manikúra

Klasická francouzská manikúra působí čistě a uhlazeně, dá se přizpůsobit vašemu osobnímu stylu a je bezpochyby multifunkční. Tentokrát si vyberte atmosféru 90. let se silnějším hrotem, nebo naopak modernější vzhled s úzce zvýrazněnými špičkami drápků.

Šedé nehty

Šedá? Vždy dobrý nápad. I ona lichotí různým tónům pleti a dobře se hodí k jakémukoli oblečení. Pokud zatoužíte po špetce lesku a nespoutanosti, rozhodněte se pro třpytky nebo chromový povrch.

Smaragdově zelená

Smaragdově zelené nehty sluší každému, tento odstín však báječně vyniká zejména na krátkých a kulatých nehtech, neboť nepotřebuje extra délku. Cílem je vykouzlit téměř skleněný a elegantní look.

Rudá

Rudá je stálicí, jež se každý rok na podzim vrací, vlastně představuje skvělý přechodový odstín od léta k chladnějším dnům. Působí žensky, rebelsky i koketně. Důležité je vybrat si takovou červenou, která bude vyhovovat vašim preferencím.

Téměř nahé nehty

Když ze stromů začne padat listí a my jsme připraveni vynést naše tmavší módní kousky, obvykle postačí naprostá neutrální manikúra. Aplikujte svůj oblíbený broskvový podklad a navrch nehty přejeďte bezbarvým lakem se třpytkami. Rázem můžete vyrazit do práce i na večírek.

Zdroje: www.thezoereport.com/beauty/fall-2023-nail-colors, www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/a30687/fall-nail-polish-colors/






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat