Kam uložit náušnice, aby vám dělaly radost každý den

Ze všech šperků, které vlastníte, jsou náušnice jedny z nejobtížnějších na udržení pořádku. Obvykle se jedna z páru ztratí, což hrozí hlavně u malých kuliček a peciček. Zbavte se chaosu, už nikdy nepřijdete ani o šroubek!

Pohled na misku plnou řetízků smotaných do náušnic vyloženě děsí. Ale až budete mít chvíli, pusťte se do úklidu. Úkol uspořádat řetízky a náušnice (obojí zvlášť) není tak špatný. Do života přináší hlavně klid. Když jsou šperky roztříděné a spárované, nemusíte trávit svůj drahocenný čas hledáním vhodných doplňků ke svým outfitům. Proto zajistit, aby vše mělo svůj vlastní prostor, je jedním z nejefektivnějších klíčů. S chutí do toho, půl je hotovo!

Začněte výběrem organizérů na šperky

Existuje mnoho možností pro uspořádání náušnic. Skvělé jsou organizéry, které vyhovují vašim potřebám a stylu. Ale jelikož je sortiment náušnic pestrý, vyberte organizér pro každý typ. Třeba visací náušnice ocení stojánky a držáky.

Rozhodněte se, co s poškozenými kusy   

Dále si projděte celou svou sbírku a ujistěte se, zda nosíte všechno, co obsahuje. Pokud máte zastaralé, poškrábané či jinak poškozené kusy, zvažte, zda jsou dostatečně cenné na to, aby se vyplatilo nechat je opravit.

Řiďte se stylem, barvou i kovem

Minimalistické, extravagantní, plesové, barevné vhodné na léto, elegantnější nositelné spíš přes zimu… Náušnice uspořádejte podle stylu, ročního období či frekvence nošení (každodenní, zvláštní příležitosti apod.).

Vystavte své organizátory

Nakonec umístěte všechny náušnice do svých oblíbených organizérů na šperky. Ty, které nosíte nejčastěji, dejte dopředu a doprostřed. Až skončíte, boxy nechte na snadno dostupném místě, kupříkladu na komodě v ložnici.

Preferujte udržitelnost

Aby vaše organizační snaha nepřišla vniveč, zvykněte si dávat náušnice zpět do organizéru, a to ihned po sundání Jestli máte tendenci je z uší stahovat těsně před spaním, protože vám denní úkoly brání zabývat se tříděním do přihrádek a na stojánky, zvažte umístění malého podnosu či mističky na noční stolek. Ráno šperky vraťte zpět do organizéru. Také si všímejte, na které náušnice se ve vaší sbírce hromadí prach, ty třeba budete chtít darovat nebo rovnou vyřadit.

Zdroje: názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat