6 módních trendů, které by mohly zmizet. Navždy!

Že je něco „in“, ještě neznamená, že to vypadá dobře nebo sluší každému. Bez kterých módních výstřelků bychom si každodenní život klidně dokázali představit?

1. Příliš silný make-up

Většina z nás používá make-up k zakrytí nedostatků pleti nebo zdůraznění některých částí obličeje (rty, oči, lícní kosti…). Ovšem pokud to přeženete a s pomocí všech možných kosmetických vychytávek si zúžíte nos, zvětšíte oči, uděláte plnější rty a kdoví co ještě, může se stát, že vás nikdo nepozná. A o přirozeném vzhledu si budete moci nechat tak akorát zdát…

2. Příliš mnoho lesku

Ano, všude čteme, jak má naše pleť zářit, ale nic se nesmí přehánět. Pokud se totiž bude vaše pleť (záměrně) lesknout až moc, budete nejspíš působit dojmem, že potřebujete otřít pot či mastnotu z tváře. A to není zrovna lákavá představa.

3. Falešné řasy

Použít umělé řasy, když se chystáte například na ples nebo důležitou večerní společenskou událost, je dobrý nápad. Nosit falešné řasy do práce už tak brilantní záměr není… Všimnou si toho všichni a bohužel (i když právem) vás nebudou za vašimi zády vychvalovat. Mnohem lepší je sáhnout po staré dobré řasence!

4. Temně fialovorudá rtěnka

Ano, tmavé rtěnky hlásí opakově svůj návrat. Ale ne každému takhle výrazné odstíny sluší! Pamatujte na to, než vyrazíte do práce s make-upem, v němž budete v lepším případě vypadat jako po chřipce, v tom horším jako z filmu o zombie…

5. Drápy místo nehtů

Ano, Lady Gaga nosí nehty zapilované do špičky, takže připomínají drápy nějaké kočkovité šelmy, ale ještě než začnete s touto manikúrou, uvědomte si, že to není právě praktický tvar nehtů pro běžné nošení, navíc můžete někoho (včetně sebe) ošklivě zranit.

6. Příliš zdobené nehty

A nehty ještě jednou. Nic proti francouzské manikúře nebo laku jakékoli barvy! Ovšem pestrobarevné lesklé nalepovací kamínky a další aplikace už mohou být trochu nebezpečné. Pokud se jich nedokážete vzdát, alespoň se snažte, aby vaše nehty nevypadaly jako by se vám na nich vyřádila čtyřletá holčička…všeho prostě moc škodí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat