Potřebuje váš letní šatník vzpruhu? Máme tip stylistky!

Říká se, že šaty dělají člověka. My bychom ale toto rčení trochu upřesnili – šaty dělají především ženu. Máte pro tento kus oblečení, stejně jako my, slabost? Vyberte si alespoň jeden model v nepřehlédnutelné barvě.

Šaty nejsou tím jediným, co neodmyslitelně patří k létu. Obdobně jsou na tom i výrazné barvy. Tak proč tyto prvky nespojit? Barevné šaty vnesou nový život do vašeho šatníku a perfektně se hodí k prvnímu opálení. A co je nejlepší – v obchodech najdete tolik odstínů, že si všechny přijdete na své. Kusem, který přitahuje pozornost nejvíce, jsou samozřejmě syté, zářivé barvy. Jen u nich ale zůstávat nemusíte. Pokud je vaším krédem spíše střídmost, sáhněte po jemnějších, pastelových odstínech.


Obavy, jaké k šatům vyberete boty a kabelky, jsou přitom liché. Už dávno neplatí, že byste měly mít všechno sladěné do barvy. Jeden z kusů proto klidně volte v kontrastním odstínu. Pokud máte šaty jednobarevné a jednoduché, výsledek bude skvělý. Ke žlutým šatům klidně přidejte ostře oranžovou kabelku a k modrým si vezměte žluté psaníčko. Důležité je, aby šlo o kontrastní barvy s podobnou intenzitou. Bledé pastelové šaty tak doplňte dalším pastelem (například bledě modrá a světle růžová nebo světle zelená a meruňková) a zářivé odstíny zase doplňte další „zářivkou“ (například ostře růžová a ostře žlutá).

Pokud se do podobného míchání barev pustíte, zbytek outfitu už držte v neutrálních tónech. V každé situaci vás zachrání pár lodičky nebo sandálky v tělovém odstínu. Pozor si dejte na černou. Výrazným barvám může její společnost slušet, k pastelovým odstínům se ale příliš nehodí, protože narušuje jejich jemnost.  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat