Komentáře k článku

Tamara 28.01.2019

To tedy závidím, pokud někdo dokáže hned po Vánocích nabraná kila shodit, mně to trvá déle. Kalhoty do pasu bych ale určitě nevolila a vysokému pasu také moc nevěřím. Musím také zkoušet a zkoušet, dokud mi něco nepadne. Po Vánocích jsem si objednala ve slevách od Cellbes více střihů kalhot, dokonce i džíny a musela jsem vše pořádně vyzkoušet. Naštěstí mají celkem velký výběr a nakonec se mi podařilo jedny džíny a jedny černé kalhoty vybrat a jsem opravdu spokojená:)

konatovka 18.01.2019

Po Vánocích jsem zhubla 2 kg, protože byl čas na sportování a dělená strava nedovoluje žádný cukr. Přesto se dají udělat zdravé dobroty, mám rad RAW styl.

... 15.01.2019

Pro ženy s bříškem je rada - kupte si kalhoty s vyšším pasem - úplný nesmysl . Když je taková žena obleče, tak se kalhoty na břiše "vyboulí" a na větší bříško právě upoutají pozornost a nevypadá to vůbec dobře...

helus 15.01.2019

Přes Vánoce vždy naberu.Kalhoty mám v gumě,tak žádný problém.

kajinek 15.01.2019

V zimě nosím ráda kalhoty a myslím si, že si umím vybrat tak, abych se cítila v nich dobře.

Marie 15.01.2019

Musí se koupit správná velikost a ne o dvě čísla menší a pak se divit ze preteka sádlo A o tom to je

Kristyna04 15.01.2019

Na rady druhých moc nedám :-D musím zkoušet a zkoušet :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat