Komentáře k článku

Kristyna04 15.01.2019

Na rady druhých moc nedám :-D musím zkoušet a zkoušet :-)

Marie 15.01.2019

Musí se koupit správná velikost a ne o dvě čísla menší a pak se divit ze preteka sádlo A o tom to je

kajinek 15.01.2019

V zimě nosím ráda kalhoty a myslím si, že si umím vybrat tak, abych se cítila v nich dobře.

helus 15.01.2019

Přes Vánoce vždy naberu.Kalhoty mám v gumě,tak žádný problém.

... 15.01.2019

Pro ženy s bříškem je rada - kupte si kalhoty s vyšším pasem - úplný nesmysl . Když je taková žena obleče, tak se kalhoty na břiše "vyboulí" a na větší bříško právě upoutají pozornost a nevypadá to vůbec dobře...

konatovka 18.01.2019

Po Vánocích jsem zhubla 2 kg, protože byl čas na sportování a dělená strava nedovoluje žádný cukr. Přesto se dají udělat zdravé dobroty, mám rad RAW styl.

Tamara 28.01.2019

To tedy závidím, pokud někdo dokáže hned po Vánocích nabraná kila shodit, mně to trvá déle. Kalhoty do pasu bych ale určitě nevolila a vysokému pasu také moc nevěřím. Musím také zkoušet a zkoušet, dokud mi něco nepadne. Po Vánocích jsem si objednala ve slevách od Cellbes více střihů kalhot, dokonce i džíny a musela jsem vše pořádně vyzkoušet. Naštěstí mají celkem velký výběr a nakonec se mi podařilo jedny džíny a jedny černé kalhoty vybrat a jsem opravdu spokojená:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat