Komentáře k článku

Tereza 01.06.2020

Slibovat "ruce jako z reklamy" a pak doporučovat zamačkávání laku, přetírání a jiné "skvělé" tipy, to psala asi veliká odbornice. :-D Doporučovala bych dál Googlit, chcete-li opravdu krásné nehty z pohodlí domova. A nevzdávat se, vše chce cvik a čas. *16* Tento článek fakt nikomu nepomůže. Max si zničíte lak jak na rukou, tak očividně i v lahvičkách. (Odlakovač do lahvičky NE!)

konatovka 18.01.2019

Mám svojí manikérku, která mi chodí pravidelně lakovat nehty do bytu. Je to slečna , kterou znám jako malé dítě. Jsem velice spokojena.;-)

kajinek 15.01.2019

Ráda si lakuji nehty, mám ráda odstíny hnědé a fialové.

nea 15.01.2019

nelakuji si nehty, doma to nepotřebuji a do společnosti už moc nechodím

georgovka 14.01.2019

na redeni laku existuje specialni pripravek který pouzivam uz leta. laquer thinner.

Mia 14.01.2019

Hustý lak se NIKDY neředí odlakovačem, tím se lak zcela zničí. V drogeríich lze zakoupit speciální ředidlo laku na nehty v plastové lahvičce "Laquer Thinner" za cca 60,- Kč, stačí pár kapek do hustého laku a opět je připraven k použití

aster 14.01.2019

Jelikož si nehty nelakuju, tak tyto věci neřeším - což je fajn, protože mám čas na příjemnější věci *17*

Kristyna04 14.01.2019

Tyto věci při lakování nehtů snad potkaly každou ženu, která nemá čas chodit na manikůru s odborníkům :-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat