Komentáře k článku

Kristyna04 14.01.2019

Tyto věci při lakování nehtů snad potkaly každou ženu, která nemá čas chodit na manikůru s odborníkům :-D

aster 14.01.2019

Jelikož si nehty nelakuju, tak tyto věci neřeším - což je fajn, protože mám čas na příjemnější věci *17*

Mia 14.01.2019

Hustý lak se NIKDY neředí odlakovačem, tím se lak zcela zničí. V drogeríich lze zakoupit speciální ředidlo laku na nehty v plastové lahvičce "Laquer Thinner" za cca 60,- Kč, stačí pár kapek do hustého laku a opět je připraven k použití

georgovka 14.01.2019

na redeni laku existuje specialni pripravek který pouzivam uz leta. laquer thinner.

nea 15.01.2019

nelakuji si nehty, doma to nepotřebuji a do společnosti už moc nechodím

kajinek 15.01.2019

Ráda si lakuji nehty, mám ráda odstíny hnědé a fialové.

konatovka 18.01.2019

Mám svojí manikérku, která mi chodí pravidelně lakovat nehty do bytu. Je to slečna , kterou znám jako malé dítě. Jsem velice spokojena.;-)

Tereza 01.06.2020

Slibovat "ruce jako z reklamy" a pak doporučovat zamačkávání laku, přetírání a jiné "skvělé" tipy, to psala asi veliká odbornice. :-D Doporučovala bych dál Googlit, chcete-li opravdu krásné nehty z pohodlí domova. A nevzdávat se, vše chce cvik a čas. *16* Tento článek fakt nikomu nepomůže. Max si zničíte lak jak na rukou, tak očividně i v lahvičkách. (Odlakovač do lahvičky NE!)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat