Proč si ženy zmenšují prsa zmenšovacími podprsenkami?!

30.09.2013 | Krása a móda

Možná byste nevěřili, ale asi tak polovina žen vůbec neví, na co jsou zmenšovací podprsenky dobré, a nikdy neslyšela o tom, že je možné prsa opticky zmenšit. Na druhé straně druhá polovina žen je s funkcí minimizerů dobře seznámena a ráda si tyto podprsenky kupuje.

Ačkoliv jsou nyní velká prsa trendy a mnoho žen investuje velké částky, aby si nechaly ňadra zvětšit, tak existuje ještě více žen, které si přejí svá prsa, alespoň trochu zmenšit.  Zmenšovací podprsenky jsou totiž pro ženy s plnějším a velkým poprsím úplným zázrakem, který jim upraví a zeštíhlí postavu bez jakéhokoliv pocitu těsnosti a nepohodlí.

Spodní prádlo je opravdu vědecký obor. Důkazem toho jsou také podprsenky zmenšovací, které mají za úkol opticky zmenšit poprsí o jednu až dvě velikosti. Toho dosahují speciálním střihem s vysokým středem (díl mezi košíčky), který váhu prsou rovnoměrně rozloží. Ženy, kterým se dosud ramínka podprsenky zarývala do ramen a bolelo je v zádech z nesprávné velikosti a střihu podprsenky, se mohou najednou lépe nadechnout a ulevit si, protože zmenšovací podprsenka jim ňadra k tělu přitáhne a upevní.

TIP: Výpočet správné velikosti podprsenky: www.podprsenky-poradna.cz/kalkulacka-velikosti.

Na trhu je nespočet variant střihů zmenšovacích podprsenek, ze kterých Vám budou oči přecházet.  Asi nejpopulárnější je nyní Ladyform Grace W, která se vyrábí až do velikosti košíčků G  a má hladký bezešvý střih:

Jaké jsou výhody nošení zmenšovacích podprsenek (minimizerů)?

•    mají speciální střih, díky němuž vypadají prsa menší o jednu až dvě velikosti,
•    vytvaruje vám postavu – budete vypadat štíhlejší,
•    širší ramínka odlehčí vašim ramenům,
•    pružné kostice s teleskopickým efektem na koncích vás nebudou tlačit.

Praní zmenšovacích podprsenek

Tyto podprsenky můžete prát v pračce, vložte je ale do pracího sáčku a zvolte program pro jemné prádlo na 30˚C. Není vhodné používat aviváž či agresivní prací prášek, ty rozrušují elastan a prádlo ztrácí pružnost.

Více info: www.podprsenky-poradna.cz


 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat