Staňte se hvězdou, buďte elegantní a užívejte si komfortu

18.11.2013 | Krása a móda

Jenna Elfman, Rachel Weisz, Jennifer Garner, Nancy O´Dell, Jennie Garth či Sarah M. Gellar. Víte, co mají tyto světově známé hvězdy společného? Brian James. A tušíte, kdo nebo co to je? Že nevíte?

Není to muž, jak by se podle jména zdálo, ale jsou to boty. Dámské boty. A právě i tyto hvězdy, které jsou velmi náročné, zjistily, že tato značka obuvi je přesně to, co hledají. Pojďme si Brian James trochu představit.

Zakladatelkou této značky je Angela Edgeworth, která vlastně začala u dětské obuvi pediped. Maminky, které kupovaly boty pro svá dítka, zjistily, že by také rády obuv, která v sobě kloubí komfort, kvalitu a styl. Být hvězdou si přeje snad každá žena. Alespoň na chvilku mít pocit, že jste jedinečná, výjimečná a že vám to neskutečně sluší. Která z nás by o tom nesnila, že?

Ženská noha vždy vypadá velmi dobře v kotníčkové botě či v lodičkách na klínu, ale většina žen tyto modely nenosí, protože je prostě po delší době neskutečně bolí či otékají nohy. A to byl právě argument, který Angela Edgeworth nejčastěji slyšela. Protože měla bohaté zkušenosti s výrobou dětské obuvi, která musí splňovat přísná kritéria, protože slouží pro zdraví vývoj dětského chodidla, začala používat stejné technologie i pro dámskou obuv.

Vypolstrovaná stélka s podporou nožní klenby s extra polstrováním pod polštářkem chodidla a pod patou jsou přesně ty poklady, která zaručí, že vás noha nebude bolet či vám otékat. Elegance a pohodlí jsou vlastnosti, a tím i trumfy, které značka Brian James může svým majitelkám nabídnout. A z vás se stane hvězda.



Kompletní nabídku dámské obuvi značky Brian James najdete na www.pediped.cz

5 exkluzivních výhod nákupu dámských bot Brian James:

1.    Zákazník má 365 dní (celý jeden rok) na vrácení nepoužitého/nenošeného zboží od jeho zakoupení.
2.    Pokud si zákazník objednal špatnou velikost bot, kontaktuje pediped a bude mu do dvou pracovních dnů odesláno ZDARMA kurýrem nové botky na výměnu. Prostě KUS za KUS.
3.    Reklamace HNED, žádné čekání. Pokud zákazník objeví vadu, zboží mu vymění pediped ihned, bez čekání.
4.    DOPRAVA ZDARMA při objednávce nad 1 997 korun
5.    Zákazník je u pedipedu na 1. místě, a proto je jeho spokojenost HLAVNÍM a JEDINÝM CÍLEM firmy.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat