Vypadáte děsně? Nepanikařte. Máme triky na rychlou pomoc

Znáte to – máte před důležitou schůzkou a vaše vlasy vypadají, jako byste strčila ruku do zásuvky, ulomil se vám nehet a na vašich očích je patrné, že jste toho předešlou noc příliš nenaspala. Nepanikařte, stačí málo a budete vypadat úžasně!

Problém č. 1: Rozčepýřené vlasy

Řešení: Tělové mléko
Pokud nemáte ráno čas se svými vlasy nějak zvláště zbývat a potřebujete, aby vypadaly krásně upravené, uhlaďte je rukama, na kterých rozetřete malé množství (ale opravdu jen trošku) tělového mléka – ideálně nemastného.

Problém č. 2: Suchá pleť

Řešení: Olivový olej

I když normálně nemáte potíže se suchou pokožkou (takže speciální kosmetika pro péči o tento typ pleti se ve vašem šuplíku nevyskytuje), občas se stane, že pleť vypadá vysušeně a někdy se i loupe. Stačí ale na pokožku nanést malé množství olivového oleje a dopřejete jí všechny potřebné živiny!

Problém č. 3: Oteklá víčka

Řešení: Lžíce
Po probdělé noci se s oteklýma očima vypořádáte snadno – na chvilku dáte lžíci do lednice a pak ji na minutku či dvě zlehounka přitisknete na víčka.

Problém č. 4: Zlomený nehet

Řešení: Krabička od zápalek
Už už jste chtěla vyrazit z domu, když najednou zjistíte, že máte zloměný nebo zatržený nehet. Díky zákonu schválnosti samozřejmě nemůžete nikde najít pilníček a drahocenné minuty ubíhají. Pomoci si můžete krabičkou od zápalek, prostě nehet „zapilujte“ škrtátkem. Nebude to sice nijak dokonalé, ale jako první pomoc je tenhle postup dostatečný (alespoň nebudete o všechno zatrhávat). Jen si pak ještě umyjte ruce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat