Stylový doplněk, který vás zahřeje. Mohutná šála!

Skromnost stranou! Pokud si chcete pořídit novou šálu, držte se jednoduchého hesla. Více je více! Obrovské šály jsou v módě a navíc vás perfektně zahřejí.

Lehké šátky na chvíli odložte, přišel čas na teplé šály, které k vám ani na milimetr nepustí zimu. Mohutné kusy, které (ledabyle) omotáte kolem krku a cípy vám stejně spadají až k pasu, jsou letos obrovským hitem. Kromě hladkých jednobarevných variant jsou v módě vzory – naprostou jedničkou jsou kostky, případně kohoutí stopa. Co se týče materiálů, nosí se pletené šály, ale i hladké verze, a pokud si můžete dovolit větší investici, porozhlédněte se po příjemném kašmíru.


Trendem jsou také šály z umělé kožešiny, často v barevném provedení. Krátké huňaté šály - límce, které dozdobí váš kabát, můžete vyměnit za teplejší nákrčníkovou variantu. U nákrčníků navíc nemusíte nic složitě upravovat. Natáhnete je přes hlavu a nemusíte se bát, že by se k vám nějakou skulinkou dostal chlad. Nákrčníky se nosí i v pletených verzích, takže pokud pro vás kožešina není tím pravým, dejte šanci právě jim.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat