Podzimní nákupy: 12 kousků, co vám nesmí v šatníku chybět!

Chystáte se váš šatník rozšířit o několik podzimních kousků? Než vyrazíte na nákupy, prohlédněte si naši módní top dvanáctku. Které kabáty, svetry, šaty i doplňky budou v kurzu?

Obchody jsou narvané oblečením a vybrat ty správné kousky vždycky není úplně snadné. Pokud cítíte, že by to chtělo malou nápovědu, prohlédněte náš seznam nejmódnějších kousků podzimu. Poradíme vám, na co se v nadcházející sezoně vyplatí zaměřit.

1. Vlněná pelerína – Mango, 2399 Kč. Pátráte po novém kabátku? Dejte šanci originálnější peleríně. Oblékejte pod ní dlouhé rukávy tak, aby vám nebylo chladno na ruce, nebo se vyzbrojte vysokými semišovými rukavicemi.

2. Rolák – Debenhams, 1299 Kč. Pleteniny jsou jedním z největších trendů podzimu, pokud ve vaší sbírce chybí klasický rolák, v nejbližší době to napravte.

3. Šaty s uzlem – H&M, 999 Kč. Šaty v zavinovacím stylu jsou ty nejlichotivější na světě. Uzlové vázání zakamufluje bříško, řasení na sukni si poradí s širšími boky nebo stehny. Vyzkoušejte!

4. Klobouk – Topshop, 970 Kč. Doplněk, který promění klasický outfit na stylový.

5. Svetr do véčka - H&M, 999 Kč. Pokud vám nesvědčí roláky nebo si chcete pořídit ještě jednu pleteninu, dejte šanci hrubému svetru do véčka. Nosit ho můžete i k sukním.

6. Kožešinová vesta – Only, 1399 Kč. Vesta z umělé kožešiny zaručeně osvěží váš šatník. Strakatou kožešinu noste před jednobarevné topy nebo tenké svetry.

7. 3D sukně - H&M, 1499 Kč. V módě bude cokoli 3D – tedy s vystupujícími nášivkami a aplikacemi. V podobné sukni můžete vyrazit do práce (s halenkou), do města (s bavlněným trikem) i na večírek (s odvážnějším topem).

8. Náhrdelník – Zara, 599 Kč. Výrazný náhrdelník je jako dělaný pro hladké jednoduché vršky.

9. Prsten – Aldo, 299 Kč. Koktejlový prsten noste i k ležérnějším outfitům.

10. Šněrovací boty - H&M, 3999 Kč (kůže). Nedáte dopustit na podpatky? Porozhlédněte se po vysokých botách se svůdným šněrováním.

11. Kožený batůžek – Zara, 2799 Kč. Nejstylovější batůžek této sezony. Místo klasických popruhů má řetízková ucha a nabízí se v několika barevných variantách. Bez problémů ho můžete nosit i k tomu nejelegantnějšímu oblečení.

12. Chelsea boots – Marks & Spencer, 2399 Kč (kůže). Pohodlné nazouvací boty s mini podpatkem jsou jako dělané pro všední dny, kdy se na balancování na podpatcích necítíte. Nejlépe budou vypadat spolu s kalhotami, nosit je ale můžete i k šatům a sukním.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat