Kožešinové vesty: Stylový trend, který zahřeje

Perfektně hřejí, vypadají stylově, dodají šťávu i tomu nejjednoduššímu outfitu… musíme pokračovat? Kožešinové vesty jsou zkrátka kouskem, který by vám neměl chybět. A neděste se, mluvíme o těch umělých.

Pokud sháníte kousek, který osvěží váš podzimní šatník, jste na správné adrese. Kožešinová vesta promění každý outfit, nosit se dá jak v kombinaci s džíny nebo kalhotami, tak i k šortkám, sukni nebo přes šaty. Nejvíce si rozumí s úzkými spodními díly nebo odhalenýma nohama. Objemnost vesty je dobré vyvážit tím, že zkrátka uberete dole.

Nosit ji můžete během podzimu místo kabátu - pokud vyloženě nemrzne a obléknete si pod ní teplý rolák s trikem vespod, určitě vám zima nebude. Kožešina, přestože je umělá, opravdu krásně hřeje. Nosit se dá i přes tenčí koženou, případně semišovou bundu.

Pozor si dejte jen na to, aby byla vesta stejně dlouhá, případně o chlup delší, než bunda. Výsledný efekt pak bude připomínat huňaté kabáty s koženými rukávy, které jsou v posledních dvou letech tak oblíbené.



Pátráte-li po té pravé, nezaměřujte se jen na starou dobrou černou. V kurzu jsou hlavně strakaté vesty a skvěle vypadají i světlé varianty. Pokud máte pocit, že vám vesta příliš přidává na objemu, zkuste ji zapnout a přepásat páskem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat