Mrznete? Je čas na pořádný kabát. Tyhle kousky jsme pro vás ulovili!

První mrazy udeřily, prosinec je tady. Paní zima se hlásí, a je tedy nezbytné se na ni pořádně vybavit. Takže kromě přezutí pneumatik za letní byste měla myslet také na sebe. Vyberte si ten pravý kabát, který vám bude dělat společnost během chladných dní.

Výběr pro letošní zimu je bohatý. Sáhnout můžete po klasickém černém kabátu, pohodlné parce nebo pastelových barvách. Neřiďte se jen trendy, myslete na sebe – na to, co vám sedí a sluší. Trendy jsou fajn, ale ne vždy sedí každému. Letos je v oblibě především kabát ve stylu pytel, roura – jednoduše střižený kabát bez zvýraznění pasu. Tento trend ale nesluší každé ženě. Ideálně byste měla mít pár centimetrů navíc. Dbejte tedy na to, aby vám kabát seděl, bavil vás a cítila jste se v něm dobře. Pár tipů za nás. Tyhle kousky můžete právě najít v obchodech.

1.Zoot, 2659 Kč 2. Mango, 1999 Kč
3. F&F, 2099Kč 4. H&M, 2999 kč
5. Ann Christine, 1750 Kč 6. New Yorker, 1700 Kč
7. F&F, 1799Kč 8. New Yorker, 1700 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat