10 vychytávek pro zdravější a pevnější nehty. Znáte je?

Pevné, zdravé a bez známek třepení. Takové nehty by si přála bez výjimky každá žena. Jak ale této dokonalosti docílit, když vás příroda vybavila přesným opakem? Přizvěte si na pomoc následující produkty.

V boji za pevné nehty naštěstí nejste samy. V dnešní době existuje spousta vychytávek, které vyřeší nejeden problém. Prahnete po pevnějších nehtech, chcete se zbavit nehezkého žlutého nádechu nebo podpořit jejich růst? Vyzkoušejte následující tipy.

1. Vysoušeč laku Rapid Dry, Dermacol

Cena: 139 Kč

Čekání na zaschnutí laku se může pěkně protáhnout. Rapid Dry ale díky silikonovým olejům celý proces urychlí - do 45 vteřin bude hotovo. Stačí jedna kapička na nehet ihned po nanesení laku.

2. Zpevňující péče Diamond Strenght Instant Nail Hardener, Sally Hansen

Cena: 199 Kč

Třepení nehtů, lámání a olupování – kdo by o to stál? S pevností nehtů vám pomůže okamžitá péče. Výsledek byste měly zpozorovat nejpozději za týden. Nanášejte jednu až dvě vrstvy jako podlak.

3. Noční regenerační krém Ultra Rich Night Repair Cream for Nails, Artdeco

Cena: 329 Kč

Ano, i nehty můžete rozmazlovat nočním krémem. Cenné složky jim dodávají odolnost a zároveň regenerují nehtovou kůžičku. Postup? Vmasírujte krém do nehtů a okolí a jděte spát s pocitem, že jste pro své ruce udělaly maximum.

4. Vteřinový odlakovač 1 Seconde, Bourjouis

Cena: 300 Kč

Nebaví vás drhnutí nehtů pomocí odlakovače a tamponku? Zkuste to s tou kouzelnou lahvičkou. Nalakovaný nehet jednoduše vložíte dovnitř, lehce zatočíte prstem a lak je pryč! Odlakovač navíc obsahuje mandlový olej, který ošetří nehet a lůžko.

5. Matný lak Matte Top Coat, OPI

Cena: 430 Kč

Líbí se vám módní matné laky? Nekupujte si zásobu nových barev a pořiďte si top coat, který každý z vašich laků přetvoří na matný. Nechte zaschnout oblíbenou barvu, přelakujte tímto lakem a je to!

6. BB lak, BB Creme, Orly

Cena: 390 Kč

Co si představit pod pojmem BB krém pro vaše nehty? Péči i krásný přirozený odstín v jednom. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která vyhlazuje nehet a opravuje jeho povrch, oxid titančitý, který bělí povrch nehtů, a speciální vosk pro perfektní výsledek. Používejte samostatně nebo jako základní vrstvu.

7. Sérum pro růst nehtů Nailgrowth Miracle, Sally Hansen

Cena: 229 Kč

Až o 59% delší nehty za dva týdny. To slibuje speciální sérum, které podporuje růst nehtů a dělá je odolnějšímu. Sérum nakapejte na čisté odlakované nehty a pečlivě vmasírujte.

8. Bělící lázeň s Tea Tree, Nail Whitener, Orly

Cena: 182 Kč

Lázeň Nail Whitener rozjasní a vybělí nehty. Odstraňuje skvrny, detoxikuje a leští. Obsahuje také citrusové kyseliny, které odstraňují nečistoty z nehtu. A jak postupovat? Naplňte 1/3 misky teplou vodou, nechte rozpustit sáček a ponořte nehty na pět minut.

9. Hořký lak No Bite proti okusování nehtů, Orly

Cena: 400 Kč

Pokud se vám s tímto zlozvykem nedaří skoncovat, přizvěte si na pomoc speciální hořký lak. Nanášet ho můžete i na nalakované nehty. Vyhýbat byste se měly okolní kůžičce. Jedna vrstva bohatě stačí.

10. Odstraňovač chyb při lakování Nail Polish Corrector Stick, Artdeco

Cena: 245 Kč

S drobnými přetahy při lakování si už nemusíte dělat starosti. Složitě je čistit tyčinkami a odlakovačem? Rychlejší je, když popadnete tento zmizík a veškeré nerovnosti zahladíte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat