7 bláznivých módních trendů pro rok 2015: Troufnete si?!

Jako každý rok, i letos budou trendy určité kousky našeho šatníku, nejrůznější prvky, barvy a doplňky. A nebyl by to ani svět módy, kdyby nepřidal nějakou tu bláznivost. Do které se můžete tento rok bez obav pustit?

Jakou inspiraci tedy můžete hledat v módních přehlídkách na letošní rok?

1. Mini a hlavně barevné „malé černé“

Ano, malé černé šaty jsou klasikou, ale občas mohou působit trochu divně. Vyměňte je letos za pořádně barevný kousek! Nemusíte sahat po žádných psychedelických barvách, ale nebojte se experimentovat s barevnými pruhy či kostkami (ty méně odvážné mohou alespoň sáhnout po výrazném doplňku). A mimochodem, délku šatiček zkraťte na minimum!

2. Šaty... nebo kalhoty?

Nemůžete se rozhodnout, v čem vyrazíte ven? Tak si prostě oblečte šaty přes kalhoty! A tím nemáme na mysli letní volné šaty nahrazující tuniku přes džíny či legíny. Tím myslíme formální šaty přes klasické kalhoty.

3. Džíny, džíny, džíny

Jsou sice takovým mor českých šatníků, protože je většina z nás nosí i při naprosto nevhodných příležitostech, ale tento rok mají zelenou. A nejen kalhoty nebo bundička – džínovina letos pronikla všude, a tak se z ní šijí sukně všech tvarů a délek, šaty nebo mikiny a svetry.

4. Malé a velké ucho

Tedy obrazně řečeno – na mysli máme trend, kdy si na jedno ucho dáte menší a na druhé ucho větší, výraznější náušnici. Kombinujte tvary, délky, styly... Fantazii se meze nekladou!

5. Do divadla, nebo fitka?

A další trend ze stránek módních časopisů, který dostal tento rok zelenou – šaty a tenisky. Ale opravdové, na sport. A šaty formální, elegantní. Zdánlivě je tahle kombinace neslučitelná. Troufnete si na ni?

6. Večerní róba bez podpatků

K večerní róbě patří lodičky na vysokém podpatku, to ví každá žena. Tenhle rok to tak být nemusí! Obout si k dlouhým večerním šatům můžete i botky bez podpatků – třeba ploché sandálky nebo balerínky.

7. Neskutečné proporce

Zkuste si více pohrát s tvary a proporcemi svého těla a oblečení! Co třeba volné rukávy sahající až ke kolenům? Nebo šílený klobouk, jehož krempa dosahuje obřích rozměrů? Chce to jen trochu odvahy!






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat