Zapomeňte na květované holínky: Hitem jsou gumáky na podpatcích! (FOTO)

Holínky se před více než deseti roky staly součástí botníku také těch žen, které vyznávají vysokou módu. V gumové obuvi se v novém miléniu objevují celebrity i modelky. Zvláště si je oblíbila britské supermodelka Kate Mossová. Letos prý vyrazí do rozblácené anglické krajiny, v níž ráda tráví spoustu času, v holínkách na podpatcích, které jsou hitem sezóny.

Britské ostrovy mají velmi vlhké klima díky oceánickému počasí. Časté srážky mění krajinu v blátivou kaši, takže holínky patří k výbavě téměř každého občana Spojeného království, Londýňany nevyjímaje. Naprostou nezbytností jsou na slavném hudebním festivalu Glastonbury, kde se pole před pódii mění kvůli dešti v bahenní lázně. Také proto právě v Británii začali vyrábět módní holínky s barevnými potisky, přezkami a slušivou kožešinkou.

„Vybrat si správný pár gumových bot je stejně důležité jako najít dokonalé kožené boty. Všichni chceme holínky, v nichž je nám příjemně zvláště v dlouhých zimních dnech,“ uvedla v rozhovoru pro Daily Mail Sarah Longthornová ze společnosti Wedge Welly.

Výrobce gumové obuvi Hunter, který se v minulosti proslavil květovanými holínkami, letos přinesl první gumové boty na podpatku. „Každá dáma se díky nim dostane o deset centimetrů nad blátivou louži,“ tvrdí o holinkách na podpatku k výrobce. A chce za ně 135 liber – asi 4 700 korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat