Módní hlídka: Bílá chce být za dámu, ale klidně klečí v šatech na zemi

11.09.2010 | Krása a móda

V čem vyrazily české celebrity do společnosti? Jejich kreace komentuje naše módní redaktorka Beáta Jasanovská.

Lucie Bílá

Dokonalá dáma, tak by se dal ohodnotit zpěvaččin outfit. Brýle jí dodaly na vážnosti a eleganci. Černé minišaty by mohly mít elegantnější délku, těsně pod kolena. Na druhou stranu však zdůrazňují Lucčinu skvělou postavu. Výhradu mám jen k náplasti na koleně.

Šárka Kubelková

Bílé triko s výraznou aplikací by mohlo být méně zmuchlané, zdálky vypadá aplikace vtipně, jako by Šárka držela v rukou kytici. K tomu džíny módního střihu se sníženým sedem a úzkými nohavicemi. Pohodový, odpolední outfit.

Gábina Partyšová

Kdo by očekával opět nějaký luxusní a sexy model, bude překvapen. Gábina se tentokrát vydala na akci v džínech a bílém, jednoduchém triku. Nejklasičtější klasika. Ale vzhledem k tomu, že šla se synem a polovinu času s ním trávila na zemi, tak proč by jednou nemohla vypadat jen jako máma.


 

Modely komentovala naše módní redaktorka Beáta Jasanovská.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat