Zapomeňte na »osvědčené« mytí vlasů: Tuhle chybu děláme všechny!

Myjete si vlasy klasickým způsobem - nejprve šampon, potom kondicionér? Připravujete se tak o objem i lesk vlasů! Obrácené mytí vlasů je ve světě největším hitem. Tato revoluční metoda slibuje objem od kořínků až po konečky i pro jemné vlasy.

Obrácené pořadí

Co je třeba udělat? Opláchněte si vlasy vodou a naneste na ně kondicionér, masku nebo balzám, který používáte. Čtete dobře, výživný přípravek byste do vlasů měla dostat dřív než šampon. Proč je tak důležitá zrovna tahle posloupnost? Její zastánci tvrdí, že bez ohledu na to, jak dobře si opláchnete vlasy po použití balzámu, nikdy se vám zcela nepodaří vymýt všechen. Výsledek? Vlasy jsou zatíženy, bez objemu a lesku.

Jako od kadeřníka

Obrácené mytí vám zaručí extra objem bez jakéhokoliv zatížení. Kondicionér směřujte více ke konečkům, kořínky vynechejte a počkejte pět minut. Důkladně opláchněte a naneste šampon. Napěňte, smyjte a podle potřeby proces se šamponem zopakujte. Po umytí a vysušení vlasů samy uvidíte, jak budou na nový způsob mytí reagovat. Měly by být jako po použití tužidla - nadýchané a silné.

Tak co, vyzkoušíte tento nový způsob mytí vlasů?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:14
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat