Poslední moderní trend: Prodloužení řas

Dlouhé, husté, výrazné řasy dodávající očím podmanivý pohled. Která žena by po nich netoužila? V dnešní době to ale není žádný problém.

S postupujícím věkem začínáme pozorovat, že naše řasy ztrácejí barvu nebo dokonce tvar. Více vypadávají a řídnou. Jejich bývalou krásu je možné oživit a navíc i umocnit za pomoci moderního prodloužení řas. Tato metoda nezabere mnoho času, a pokud si zvolíte skutečného odborníka (nejlépe v prestižním kosmetickém studiu, kde vše probíhá na profesionální úrovni) budete s výsledkem více než spokojena.

Dobrý odborník s vámi probere nejen délku nových řas a následnou péči o ně, ale rovněž zodpoví veškeré vaše dotazy.

Před aplikací prodlužování řas si určitě nedávejte trvalou na řasy ani si neupravujte řasy kleštěmi. Je nutné se důkladně odlíčit – odličovacím prostředkem bez oleje. Nenanášejte krém.

Průběh samotné aplikace

Postup je jednoduchý – na základ, což jsou vaše vlastní řasy, se nanášejí jemné přírodní nebo umělé řasy, které se připevňují speciální hypoalergenní lékařskou pryskyřicí. Bývá složena ze dvou barev – černé a průzračné. Prodlužování řas trvá cca 2 hodiny – jde pouze o to, zda si přejete přirozený vzhled pro běžný den, anebo dramatický look např. pro focení či večírky.

Jak dlouho vydrží prodloužené řasy?

Prodloužené řasy máte v podstatě nastálo. Jen je třeba starat se pečlivě o jejich pravidelné doplňování. Přírodní řasy totiž vypadávají normálně za 2 až 3 měsíce a jsou nahrazeny řasami novými. Poté, co byly řasy poprvé nasazeny, mělo by proběhnout doplnění všech ve čtyřech týdnech.

A co řasenka?

Používat řasenku potom, co máte prodloužené a zahuštěné řasy, je zbytečné. Jelikož jsou řasy po aplikaci také natočené a barevně sjednocené, nebudete řasenku vůbec potřebovat. Ušetříte spoustu času, který můžete strávit jiným, zajímavějším způsobem. A co se starou řasenkou? Můžete ji věnovat třeba…odpadkovému koši.

Zdroj: Kosmetický salon Ellen: profesionální prodlužování řas, prodloužení vlasů, korekce a doplňování řas a vlasů.
www.prodluzovani-ras-praha.com






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat