Voňavá vánoční soutěž s Yves Rocher. Vyhrajte 5x dárkovou sadu s vůní My Shiny Vanilla

Aroma vanilky k Vánocům zkrátka patří. Proč se do něj nezahalit od hlavy až k patě? S dárkovou sadou od společnosti Yves Rocher získáte toaletní vodu a sprchový peeling s vůní My Shiny Vanilla, která zabrnká na správnou sváteční strunu!

Nejkrásnější svátky roku jsou tu sice až za pár dní, ale jejich atmosféru už vnímáme všemi smysly. S příslibem kouzelného očekávání se těšíme na Štědrý večer, kdy měkké měsíční světlo rozzáří vrcholky zasněžených stromů, a to spolu s tisíci hvězdami. Slunce postupně předá svou vládu Měsíci a nebeské konstelace budou předpovídat zářnou budoucnost nám i našim blízkým. Také se nemůžete dočkat? Buďte hlavní hvězdou jednoho vánočního příběhu už teď!

Yves Rocher ví, co smysly potřebují

Vstupte do zahrady francouzské kosmetické společnosti Yves Rocher. Nechte se okouzlit tímto nebeským představením a dovolte, aby vás vesmírná energie provedla snem Vánoc, na které nikdy nezapomenete... Objevte kouzlo hvězdné vánoční oblohy, která je stejně tak uspokojující, jako vůně vanilky. A právě tu vám Yves Rocher přináší v limitované vánoční kolekci My Shiny Vanilla. Tuhle soutěž nasajete všemi smysly!

Vánoční dárková sada od společnosti Yves Rocher obsahuje toaletní vodu a sprchový peeling. Vanilka je nejen typickou sváteční vůní, ale i harmonizátorem psychiky. Odbourává totiž stres, navozuje klid mysli a v neposlední řadě stimuluje libido. Její závan je lehký, lehce smyslný a na každého působí trochu jinak – svým osobitým způsobem. S toaletní vodou My Shiny Vanilla v sobě objevíte klid, vnitřní rozvahu a možná i naprosto nové ženské stránky. Se sprchovým peelingem pak můžete vylepšit kvalitu pokožky a poskytnout jí dávku vánočního omlazení.

Vánoční úklid se netýká jen domova

Primárním účelem peelingu je odstranění odumřelých kožních buněk, čímž se uvolní ucpané póry, umažou černé tečky a pokožka se takzvaně hloubkově uklidí. Peeling pleť rozjasní, omladí a dodá jí novou a zářivou jiskru, které si všimnete už na první pohled. Vstupte do dalšího roku bez vrásek a stopy únavy, které vaší pokožce kradou vitalitu! A tohle všechno s podtónem relaxační vůně zmíněné vanilky, do které svou kůži zahalíte.

Cena výherního balíčku je 990 Kč.

Pro více informací navštivte internetové stránky www.yves-rocher.cz.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 z 5 balíčků s kosmetikou Yves Rocher!

Soutěž probíhá od 6.12. do 16.12.2022.

Vyhrává každá 35., 65., 95., 125. a 155. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat