Vánoční soutěž o 3 balíčky omlazující kosmetiky opio

Péče, která je výhradně z esencí matky přírody a stoprocentně veganská? To je kosmetika opio, která hydratuje, regeneruje, omlazuje a chrání pokožku i v mimořádně nepříznivém počasí. Udělejte své pleti radost nejen o Vánocích!

Co pleti nejvíce škodí? Je toho hodně. O krásu a kvalitu ji okrádají všudypřítomné toxiny, znečištěné životní prostředí, stres, nedostatek spánku, slabá hydratace i ultrafialové záření. Tyto pachatelé pak podporují všechno, co ani trochu nechceme – vrásky, pigmentové skvrny, kruhy pod očima, pomalou regeneraci i popelavý vzhled, který zbytečně přidává roky navíc. Ale přece se nevzdáme bez boje! Správnou péčí lze působení těchto faktorů zvrátit. A můžeme k tomu využít sílu přírody!

Elixír, který vás bude hýčkat

Seznamte se s kosmetikou opio, která je složená výhradně z esencí matky přírody. Pokožku viditelně omlazuje, rozjasňuje a zjemňuje. Nezáleží na tom, zda máte pleť suchou, mastnou, citlivou či smíšenou, tato autentická a čistě přírodní kosmetika je vhodná pro všechny typy bez výjimky. A bude vás opravdu hýčkat! Je totiž šetrná, ekologicky bezpečná, stoprocentně veganská a bez jakýchkoli parabenů a dalších kontroverzních složek. I proto přináší hloubkovou hydrataci, napomáhá regeneračním procesům, předchází vzniku vrásek a redukuje příznaky stárnutí. V rámci našeho vánočního speciálu mohou opojné tajemství Twin Effectu objevit hned tři výherkyně, z nichž každá obdrží balíček v hodnotě 1 599 Kč. Tuto alchymii si prostě zamilujete!

Dvě fáze krásy

Ve zmíněném balíčku se nachází hyaluronové sérum dodávající energii a vitalitu. Pomocí kapátka se na vyčištěnou pleť nanáší pouze pár kapek, a to na obličej, krk i dekolt. Je to dokonalý podklad pro následující omlazujíc krok. Tím je aplikace unikátního krému složeného ze směsi esenciálních olejů, konkrétně pak bio makového, šípkového, avokádového, sezamového a meruňkového. Tyto přísady obnovují tvorbu kožních buněk, zmírňují podráždění a uvolňují svalové napětí, přičemž zacelují kožní praskliny, čistí, zvláčňují, hydratují a hloubkově vyživují. Ve spolupráci s obsaženým nerafinovaným bambuckým máslem také chrání pokožku i v mimořádně nepříznivém počasí (zabraňují jejímu popraskání). Přes noc vyhojí drobné ranky a pleť krásně rozjasní. Budete další, koho opojné kosmetické působení tohoto séra a krému naprosto okouzlí?

Cena balíčku: 1 599 Kč

Pro další informace navštivte internetové stránky www.opio.life/cs.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze 3 balíčků kosmetiky opio!

Soutěž probíhá od 13.12. do 23.12.2022.

Vyhrává 65., 95. a 135. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat