Soutěž s Natinuel o 3x balíček produktů a voucher na profesionální ošetření pleti v salonu v Praze

Chcete zastavit čas a jednou provždy vyzrát na stárnutí? Nestačí aplikovat „obyčejný“ krém z drogerie, toto si žádá cílené ošetření pleti, které je kombinací kosmetiky, vědeckého výzkumu a letitých zkušeností dermatologů. Jedno takové můžete vyhrát v rámci našeho vánočního speciálu!

Pojmem kosmetika už se dávno neoznačují jen produkty, které se zevně aplikují na pokožku. Hodně k tomu přispěla i dermoestetická značka Natinuel italské společnosti COMIDERMA, která byla na trh uvedená v roce 2008. Ta přišla v péči o pleť se zcela novým konceptem založeným na odborném výzkumu. A přineslo to ovoce!

Propojení vědy a kosmetiky

Na počátku této nové zkrášlující éry stála idea vytvořit skutečně funkční, synergicky pracující a navzájem kompatibilní přípravky, které by ženám zpřístupnily krásnou pleť a dokázaly ji uchovat i s přibývajícím věkem. Z mnohaletého výzkumu a spolupráce s význačnými univerzitami tak vzešlo několik produktových řad molekulárních bioceutik pro domácí i salonní péči, které se nezakládají na moderních trendech, ale na striktně vědeckém základu.

Evoluce v podobě bioceutik

Co si pod pojmem biocetikum vlastně představit? Jedná se o produkty vysoké dermatologické aktivity, na jejichž výrobu jsou kladeny mnohem větší nároky než u běžných kosmetických přípravků. Obsahují výhradně látky vysoké koncentrace v přesně definovaném množství a složení, u nichž se vědecky prokázala účinnost. Zjednodušeně řečeno – bioceutika Natinuel neobsahují nic, co vaše kůže nepotřebuje. Svým složením pak pracují do hloubky až na úroveň dermis, čímž daleko efektivněji stabilizují zánětlivé projevy, jako například akné a kuperózu, což je postižení drobných cév v pokožce. Poskytují pak kvalitní ošetření kůže, a to až do jejího úplného uzdravení.

Krása s molekulární podporou

Molekulární bioceutika, jež stojí za věhlasem značky Natinuel, výrazně prodlužují biologický život buněk a podporují jejich aktivitu. Zároveň chrání pokožku před poškozením UV zářením a neutralizují volné radikály, které způsobují oxidaci kožních buněk. Tímhle vším udržují biologický věk ženy na co možná nejnižší hranici a s minimálním zhoršením projevů stárnutí. Výsledkem je pak mladistvý vzhled, zdravá, vitální i zářivá pokožka a pěstěná vizáž. Kromě těchto produktů nabízí značka Natinuel také lékařské přípravky vysoké kvality, které umožňují výrazné omlazení obličeje i těla neinvazivní metodou, tedy formou bezpečné injekční aplikace. O komplexní péči je tu tedy postaráno! A vy ji teď můžete vyzkoušet. Taková nabídka se přece neodmítá!

Vstupte do nového roku s novou vizáží!

V rámci našeho vánočního speciálu nabízíme Natinuel voucher na cílené ošetření pleti v hodnotě 2200 Kč hned pro tři výherkyně. Při této proceduře se řeší aktuální a individuální stav pleti a její potřeby. Pokožka se také omlazuje a posiluje. Tento voucher platí pouze pro Prahu, proto je nutné, aby výherkyně byly právě odtud či nejbližšího okolí. K němu každá z nich dostane i kosmetické produkty (Cleanser a Hydra moist mask) v ceně 1 400 Kč a jako další bonus i vzorky krémů, které odpovídají věku, typu a cílení předchozího ošetření. Tak hodně štěstí, dámy!

Další informace naleznete na internetových stránkách www.natinuel.cz.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 3x balíček produktů a voucher na ošetření pleti od Natinuel!

Soutěž probíhá od 10.12. do 20.12.2022.

Vyhrává 100. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat