Komentáře k článku

pomnenka 25.04.2018

V posledni dobe at koupim kure v Albertu nebo v Bille vsude je stejne hnusne, bez chuti a stavy, da se prirovnat k vyvarene onuci.

Amanita Pantherina 25.04.2018

Kupuju u řezníka, maso z plastové krabičky nemám ráda. Kuřecí maso kupuju málokdy.

kuky 26.04.2018

kuřecí kupuju zásadně od farmáře

evaave 26.04.2018

Užiteční rady???Snad užitečné!!!!!Chyby si můžem dovolit my přispěvatelé ale redaktoři?? Jinak kuřecí v supermarketech-DĚKUJI,NECHCI.CHudák drůbež chovaná v halách v lepším případě ,jinak v klecích a krmená koktejlem z růstových hormonů a antibiotik,jen vidět to promodralé maso-utíkám...Husy ,kuřata, hovězí,vepřové ,vejce vše od známých farmářů,kde je cit pro zvířata a přírodu....No jistě se musí zaplatit..ale tělo mé a mých blízkých není popelnice!.

aster 27.04.2018

Chybí mi tu rada, že nejlepší kuřecí maso je z farmy, kde kuřata rostou patřičnou dobu. Nějaké rychlokvašky, které jsou k dostání v supermarketu, se s tím nemůžou srovnávat. *6*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat