Nestíháte napéct? Tip pro mlsné jazýčky

28.11.2016 | Magazín

Také vás občas přepadne touha po dokonalosti? Nebo jste jí dokonce stále posedlé? Všechno musíte stihnout, navařit, napéct, uklidit, být chápavou maminkou, milující manželkou a v práci jet na 100 %. Zkuste se raději podívat do zrcadla. Vidíte se dobře? Jste tam jen jedna!

Umíte být spokojená?

Jsem spokojená, v klidu a šťastná. No nezní ta slova nádherně? Kdy jste si je naposledy řekla? Zeptala jsem se na to samé několika známých a byla jsem překvapená, jak mnohé z nich dlouho váhaly. Ale nakonec si na něco vzpomněly: „Jsem spokojená, že jsem si užila skvělou dovolenou, že jsem nakoupila všechny dárky na Vánoce, že jsem konečně v práci dokončila projekt atd.“ Ale neměla by raději zaznít věta: „Jsem spokojená, že jsem si udělala víc času na sebe.“ A když se vrátíme k titulku o pečení, nabízí se nám možnost začít s šetřením času třeba právě tady.

Když pečou za mě

Na internetu poletuje nespočet receptů na rychlé pečení. Rychlé koláče, bleskové buchty nebo cukroví bez pečení. Ale každý z nich po vás vyžaduje práci, nákupem surovin počínaje, přípravou těsta a pečením konče. Naprostou dokonalostí jsou proto lahodné dobroty, které někdo napekl za vás. Vyzkoušejte sušenky Smilies, ty vám určitě splní vaše očekávání. Napečené jsou s láskou, stejně jako vaše cukroví, ale vydrží mnohem déle. Proto je můžete mít kdykoliv po ruce a využít všechny jejich klady, které nabízejí.

I přes svoji velikost toho nabízejí opravdu dost. Křehké sušenky s mléčnou, karamelovou nebo kokosovou náplní, polité kvalitní belgickou čokoládou a navíc posypané čokodražé vždy potěší. Můžete je nabídnout dětem na svačinku do školy, za odměnu, na výlety nebo si na nich pochutnat vy, když si chcete dát něco sladkého. A máte to bez práce. Když nestíháte napéct, nemusíte si vůbec dělat výčitky. Ušetříte čas, který můžete věnovat jen sobě a být naprosto spokojená.

K vaší spokojenosti může přispět i facebooková stránka Jsem jaká jsem. Pobavíte se, načerpáte inspiraci a ještě můžete vyhrát spousty čokoládových i nečokoládových dobrot.

Vyhrajte jeden z 5 sladkých balíčků sušenek Smilies od Chocoland!

Stačí, když odpovíte na otázku: Kolik druhů cukroví obvykle pečete?

Svou odpověď zašlete do 16. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: CUKROVI

Vyhrává každá 100., 200, 300., 400. a 500. odpověď!

Kdo se může těšit na výhru?

  • Jana Kácovská, Brno
  • Radka Petrásková, Praha 2
  • Kateřina Jánská, Příbram
  • Kristýna Chmelařová, Liberec
  • Romana Havlíčková, Zlín






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat