Zoufalka Eva Longoria: Za vzhled platím dřinou!

Herečka Eva Longoria (36) ví, že je krásná. Vizáž ale nedostala prý do vínku od přírody, ale hollywoodská herečka na něm tvrdě celý život dřela.

A i když teď vydává novou kuchařku receptů, laskominy v ní obsažené si sama dopřává jen výjimečně. Stravuje se prý zdravěji a hodně cvičí.

Hvězda seriálu Zoufalé manželky vydává kuchařku pod názvem Kitchen: Cooking With Love for Family & Friends.

„Nemůžu si dopřát červený sametový dort z mé kuchařky každý den nebo nějak často. Musím totiž na své vizáži pracovat, abych vypadala, jak vypadám. Musím cvičit a sledovat, co můžu sníst, ale musím jíst také především věci, které jsou zdravé,“ přiznala Eva v rozhovoru pro týden In Touch.

Po rozvodu začala znovu

V novém sestřihu nakrátko začala Eva opět život single dámy. Soud její manželství s basketbalistou Tonym Parkerem ukončil v pátek 28. ledna jen něco málo více než dva měsíce po rozchodu. Jako důvod k rozvodu uvedla v žalobě Eva neslučitelnost povah a manželovu nevěru.

Parkera si hvězda seriálu Zoufalé manželky brala 6. července 2007 a do loňského podzimu o svém manželství hovořila jen v superlativech. Jenže pak vyšlo najevo, že ji muž podvádí s mladšími dívkami, s nimiž si vyměňoval erotické mmsky. Eva podala žádost o rozvod na počátku listopadu.

Už v prosinci prý ale za Tonyho měla náhradu, údajně randí s Eduardem Cruzem, mladším bratrem Penélope Cruz.
 






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

194 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:56
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:01
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat