Drew Barrymore: O krachu manželství jsem věděla už před měsíci

Herečka Drew Barrymore přiznala, že o krachu manželství věděla už dávno předtím, než se s manželem Willem Kopelmanem skutečně rozhodli jít k rozvodu. Před několika měsíci prodělávala hvězda Charlieho andílků krizi a bylo jí jasné, že manželství je mrtvé.

„Zažívala jsem skutečně těžký čas před několika měsíci a tak nějak jsem věděla, že můj život směřuje novou cestou… Zavolala jsem někomu, komu opravdu věřím, respektuji ho a důvěřuji mu, protože byl vždy představitelem elegance. Tak mu říkám, jaká je tvá rada? A on odpověděl, strkáš nohu před nohu. Tak jsem zavěsila a říkám si, to je důvod, proč volám tomuto člověku. Je to nejen výstižné, ale je to téměř fyzicky účinné a produktivní v oblasti životní volby. Je to prostě skvělá rada. Je to jistý způsob, jak žít, ráda bych byla jako on. Moc ráda bych byla taková,“ prozradila Barrymore.


Kvůli tříleté Olive a dvouleté Frankie se herečka snaží s manželem co nejlépe vycházet.

„Jedinou věcí, na níž mi záleží, mou životní misí a jedinou věcí, která je důležitá teď, je to, že mé dcery vědí, jaké byly naše životy a jak jsme žili, a jak moc je miluju. Aby věděly, že nejsou jen milovány, ale zatraceně, šíleně, doživotně milovány. To je jediný důvod, proč tu teď jsem!“ svěřila Drew magazínu PopSugar.

Willa Kopelmana si brala v červnu 2012 během židovského obřadu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat