Slavné krásky na letištích: Která předvádí nejlepší módní kreace?

28.04.2016 | Osobnosti

Nejlépe oblékanou osobností roku 2016 se podle letecké společnosti British Airways stala britská módní ikona Victoria Beckham, následována manželkou amerického herce George Clooneyho Amal a americkou modelkou a televizní hvězdičkou Kendall Jenner. Hodnoticím kritériem poroty složené z předních odborníků ze světa módy v čele hollywoodskou stylistkou Elizabeth Saltzman byly módní kreace, ve kterých se slavné osobnosti pohybují v prostředí velkých světových letišť.

Létání má totiž stále punc výjimečné události, není proto divu, že se někteří cestující na cestu letadlem připravují také po módní stránce. Proto velká světová mezinárodní letiště, jakým je například londýnské Heathrow, fungují rovněž jako nečekaná přehlídková mola, na kterých je v k vidění řada zajímavých módních kousků. V případě letiště Heathrow to platí dvojnásob díky velké koncentraci světových celebrit a módních ikon, jež zdejšími letištními halami projdou. Není proto divu, že se letecká společnost British Airways rozhodla letos poprvé sestavit žebříček nejlépe oblékaných cestujících světa.


Žebříček vznikl na základě posouzení stovek fotografií známých osobností pořízených na letištích po celém světě. Na předních místech seznamu nejlépe oblékaných cestujících se umístily osobnosti, které jsou módními ikonami a udávají styl nejen při nástupu na palubu letadla.

Elizabeth Saltzman, jež pracuje například pro Gwyneth Paltrow, Umu Thurman či držitelku nominace na Oscara Saoirse Ronan k tomu říká: „Victoria Beckham dostává své pověsti módní ikony i na cestách. Vypadá vždy úchvatně. Většinou, když ji vidíme na letišti, má její oblečení mužské prvky – kalhoty originálního střihu, lehké sako, či volné košile. Málokdy ji vidíme v šatech. Je to velmi šik a přesto sofistikované, ale zároveň pohodlné a praktické, což je obzvláště při dlouhých cestách letadlem nezbytné.“

Celkově se o sebe lidé více starají,“ doplňuje Elizabeth Saltzman. „Ať již jde o to, jak vypadají, jak se stravují, zda žijí v souladu se zásadami zdravého životního stylu nebo zda má jejich konání vliv na životní prostředí. Ženy v našem žebříčku jsou příkladem moderního životního stylu. Všechny mají v módě svůj osobitý přístup, přičemž však nezapomínají ani na to staré dobré, klasické a osvědčené,“ dodává Elizabeth.

Elizabeth Saltzman se stala pro letošní rok jedním z ambasadorů letecké společnosti British Airways. Svou kariéru zahájila již v roce 1983 v módním domě Giorgio Armani. Dnes je prominentní osobností ve světě módy a jedním z nejvlivnějších odborníků udávajícím nejnovější trendy. O vítězkách ankety British Airways řekla:

1. Victoria Beckham

 “Victoria Beckham je skutečnou královnou. Při cestách letadlem je oblečená vždy nesmírně elegantně. Má svůj osobitý styl a přitom nezapomíná na klasiku. Její módní cestovní kreace jsou rafinované a přitom pohodlné a praktické.”

2. Amal Clooney

Amal Clooney je krásná a vzdělaná žena. Vždy nádherně oblečená. Žensky a elegantně. Jako by pokaždé, když vystoupí z letadla, byla schopna jít okamžitě rovnou na obchodní jednání. Je to skutečná business lady.”

3. Kendall Jenner

Kendall Jenner symbolizuje dnešní mládí. Mnohdy se spoléhá na jednoduchost a je schopna povýšit obyčejné triko a džíny na vrcholně elegantní a sofistikovanou věc. Jako modelka ostatně Kendall ví, jak na to.”

4. Angelina Jolie

Je zosobněním klasického stylu. Je Audrey Hepburn naší doby. Vypadá vždy nesmírně elegantně, aniž by se musela spoléhat na poslední výkřiky módy. Co na ní funguje nejlépe, je právě klasika – jednoduchý svetr, černé kalhoty a elegantní kabelka výraznější barvy. To je prostě Angelina.”

5. Gwen Stefani

Gwen Stefani jako by byla tak trochu opakem Angeliny. Sama je módní návrhářkou a tak trochu v módě naplňuje definici anglického výrazu cool. Neustále nás překvapuje svou individualitou, kombinuje klasiku (prosté černé kalhoty) s něčím ujetým (leopardí kabát) a vždy to vypadá výborně. Především je to však její vlastní invence a ona sama, co dodává jejímu vzhledu punc originality, například výrazná červená rtěnka, platinová hříva či výrazný opasek nebo lak na nehty.”

6. Charlize Theron

Oscarová herečka Charlize Theron je trochu nedoceněnou módní ikonou. Má svůj osobitý přístup, kterému stále zůstává věrná. Je neutrální, vlastně až nenápadný a přitom stylový. Kdybyste jí viděli na letišti, řeknete si – to je ale krásná ženská – přitom si ani vůbec neuvědomíte, kdo to vlastně je. V jednoduchosti je prostě krása!”

7. Taylor Swift

“Popová mega hvězda Taylor Swift podle svého oblečení nikdy nevypadá, že by se chystala cestovat, natož absolvovat několika hodinový let letadlem. V krátké sukénce, na vysokých podpatcích a s luxusní kabelkou vypadá spíš, jako by se vypravila na krátkou procházku po Páté avenue. Vše vypadá mladě, zábavně a roztomile. Tohle je prostě stále stejná Taylor, ať již v letištní hale či mimo ni.“

8. Marion Cotillard

“Marion Cotillard je sama definicí francouzského stylu. Nechybí ji sebevědomí, ale přitom dbá také na praktičnost a pohodlí. Nejvíc je na Marion úžasné to, že její vzhled nikdy nevypadá strojeně. Je vždy přirozená, svá a nestylizovaná. Ať již v haleně s leopardí kapucí či v pruhovaném námořnickém triku.”

9. Lupita Nyong’O 

“Lupita Nyong’O je vždy stylová a ničeho se nebojí. Má svůj osobitý přístup, který spočívá v prudce elegantní kombinaci barev, například růžový šál, černé sako a výrazná bílá kabelka. Celé je to na cestování pohodlné a přitom zajímavé."

10. Heidi Klum

Heidi Klum – supermodelka, která volbou svých svršků dokáže vždy potrhnout svůj neskutečný sexappeal. Jednoduché prvky je schopna ozvláštnit nádhernými stylovými kusy výrazného oblečení. Nikdo neumí nosit džíny tak, jako Heidi. K tomu nádherný červený trenchcoat, červené lodičky a podobně laděná kabelka a je vyhráno. Heidi je prostě nádherná.”






Celkem 19 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat