Victoria Beckham se začala cpát kyselinou listovou. Chce páté dítě

Victoria Beckham před čtyřmi roky prohlásila, že dcera Harper je jejím čtvrtým a zřejmě i posledním potomkem. Jenže manžel David to vidí jinak. A když teď navíc čeká páté dítě jeho nejlepší kamarád Gordon Ramsay, přemluvil svou choť, aby to zkusili ještě jednou taky. Proto se teď dvaačtyřicetiletá britská návrhářka začala cpát kyselinou listovou, aby zvýšila svou šanci na početí zdravého potomka.

Zatímco David je nejlepším kamarádem Gordona, jeho manželka Tana Ramsay má zase velmi blízko k Victorii. Ona právě nejsilněji zapůsobila na tuto úspěšnou podnikatelku, která se začala cpát špenátem, brokolicí a hlávkovým salátem, aby tělu dodala dostatek kyseliny listové a připravila ho na graviditu.

Victoria má s Davidem sedmnáctiletého Brooklyna, třináctiletého Romea, jedenáctiletého Cruze a čtyřletou Harper.

Možná budeme mít ještě jedno nebo dvě, nikdy nevíte. Na to ale ještě nemyslíme, pokud se to však stane, bude to skvělé. Užíváme si děti takové, jaké jsou,“ prohlásil David Beckham v roce 2012.

Ráda bych, aby byli všichni zdraví a šťastní. Ráda bych, aby mi podnikání rostlo v plynulém tempu, ráda bych více ženám dodala pocit síly, krásy a sebevědomí. A nikdy bych neřekla nikdy na další dítě. Jen je třeba to vyvážit – kariéru, rodinu, manžela, který je pořád velmi zaměstnaný. Ale nikdy bych neřekla nikdy!“ prohlásila sama Victoria rok po porodu Harper.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat