Jennifer Aniston: Nejsem těhotná, mám vás ale po krk!

Herečka Jennifer Aniston se zlobí. Vyplývá to z jejího otevřeného dopisu redakci deníku Huffington Post, v němž vysvětluje svůj postoj k neustálým zprávám o svém domnělém těhotenství. Manželka Justina Therouxe gravidní není, ale prý má po krk bulváru, který ji neustále fotí ve chvíli, kdy má nafouknuté břicho, aby o ní mohl psát, že je konečně v tom.

Dovolte mi, abych začala tím, že reagovat na pomluvy je něco, co jsem dosud nikdy neudělala. Nerada totiž věnuju energii obchodu se lží, ale chtěla jsem přispět k širší konverzaci, která už začala a musí pokračovat. Protože nejsem na sociálních sítích, rozhodla jsem se své myšlenky uspořádat tady v tomto dopise. Aby bylo jasno, nejsem těhotná. Co ale jsem, tak jsem znechucená. Mám po krk jakéhosi sportu neustálého podrobného sledování a zostuzování mého těla, které se objevuje denně pod rouškou žurnalistiky, prvního dodatku a zpráv o celebritách. Každý den mě a mého manžela obtěžují tucty agresivních fotografů, kteří slídí před naším domem, dokážou šokujícím způsobem překročovat únosnou hranici, aby získali fotku, i když tím přímo ohrožují nás nebo nešťastníky na chodníku, kteří zrovna procházejí kolem. Ale když pominu bezpečí veřejnosti, chci se zaměřit na širší obrázek toho, co tento šílený bulvární rituál představuje pro nás všechny,“ píše Jennifer.

Sedmačtyřicetiletá hvězda seriálu Přátelé se zlobí také na to, jak média z žen dělají jen objekty, které musejí být buď krásné, nebo těhotné, jinak nemají žádnou hodnotu.

Způsob, jakým mě zobrazují v médiích, je jednoduše odrazem toho, jak vidíme a zobrazujeme ženy obecně, jak je poměřujeme proti zvráceným standardům krásy,“ dodala herečka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat