Kirstie Alley: Nechodím nikdy do posilovny, přesto jsem pořád štíhlá

Tělesná hmotnost Kirstie Alleyové mnoho let kolísala mezi obezitou a štíhlostí. Pětašedesátiletá hvězda filmu Kdopak to mluví se ale před šesti roky rozhodla shodit definitivně a už nenabírat. Stala se tváří dietních nápojů, ale ve skutečnosti shodila kvůli pohybu. Nikoli však v posilovně. Ty přímo nesnáší. Raději vsází na přirozenější typy pohybu.

„Opravdu jsem stále aktivní, ale nenávidím posilovny. To mě k smrti nudí. Nejsem typ na sedy lehy a výpady. Raději budu dělat věci, které zní zábavně, jako taneční hodiny nebo jóga nebo chůze nebo běh. Někdy dělám to, co zrovna dělají mí přátelé,“ svěřila pětašedesátiletá herečka magazínu People.

V minulosti se propadala do stavů, kdy jedla od rána do večera a nejvíc si libovala v nočních nájezdech na lednici. Teď už po sedmé nejí nikdy.

„Nemívám už po sedmé večer hlad, což mi hodně pomáhá… Jednu věc, kterou si ale dokážu pěkně zahřešit, když si popustím uzdu, jsou linguini (těstoviny) s mušlemi. To víno a máslo a vývar v tom chutnají skvěle,“ dodala Alley.






Celkem 14 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat