Jaké je tajemství mladistvé pleti Victorie Beckham?

Návrhářka Victoria Beckham je mnohými ženami obdivována pro mladistvou vizáž, kterou si uchovává navzdory velmi náročné práci a péči o čtyři děti. Dvaačtyřicetiletá bývalá členka skupiny Spice Girls občas vyzradí tipy na udržování krásy a jedním z nich je vyvážená strava. Své pokožce prý na radu dermatologa denně dopřává lososa.

„Mívala jsem opravdu problematickou pleť a on mi jednou řekl, musíte jíst každý den lososa. Ptala jsem se, opravdu každý den? A on odpověděl, ano, k snídani, obědu nebo večeři, ale musíte ho jíst každý den,“ svěřila Victoria magazínu Edit.


Dermatolog Harold Lancer jí také doporučil každodenní rutinu ve třech krocích – zbavení se starých buněk, vyčištění a vyživené pokožky.

„Zbavení se starých buněk podporuje produkci přirozených bílkovin v horní vrstvě pokožky, zvyšuje průnik kyslíku a podporuje produkci enzymů ve škáře, nejhlubší vrstvě kůže, což zahajuje proces obnovy poškození. Pokožka vypadá mladší, zářivější a hydratovaná,“ dodal doktor Lancer.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat