Nicole Kidman: Na manželství jsem byla příliš mladá

Herečka Nicole Kidman prý nedokáže pochopit, proč se vdávala ve třiadvaceti. Brala si tehdy už velmi slavného Toma Cruise a jejich vztah vydržel deset let. Když bylo australské krásce sedmadvacet, adoptovali dvě děti. Ty po rozvodu zůstaly s otcem, zatímco ona v druhém manželství porodila dvě holčičky. Ty ale přivedla na svět až po čtyřicítce a připadá jí, že je teprve teď na mateřství vyzrálá.

„Byla jsem tak mladá, když jsem se vdávala. Dívám se teď zpět a říkám si, co? Díváte se na Taylor Swift, kolik jí je? Šestadvacet. Měla jsem dvě děti, když mi bylo sedmadvacet, a byla vdaná už čtyři roky. Ale já to tak tehdy chtěla,“ svěřila Nicole magazínu Red.


S manželem Keithem Urbanem oslavili letos desetileté výročí svatby.

„Je to pro nás velká věc. První tři měsíce jsme zažívali samé vzlety a pády. Prošli jsme si za deset let spoustou věcí. A jsme rozhodně  silnější než kdykoli předtím. Zaťukávám to na dřevo a nechci se tím chlubit. Říkám to s údivem. Naprostý zázrak,“ dodala Kidman.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat