Nejlépe oblékaní lidé světa: U těchto hvězd se inspirujte!

Magazín, který si říká Trh Marnosti, vyhlásil opět seznam nejlépe oblékaných lidí současnosti. Mezi herci, politiky a významnými osobnostmi dominuje britská královna Alžběta II., která je nejstarším i nejdéle vládnoucím monarchou Spojeného království. Časopis Vanity Fair jí věnuje speciální prostor a vztahuje ji k nejlépe oblékané herečce Helen Mirren, která právě Alžbětu II. několikrát hrála ve filmu či divadle. Mezi oslavovanými kvůli stylu odívání jsou také manželé Obamovi, kanadský premiér či herec Idris Elba.

Mezi hollywoodskými hvězdami, které oslňují krom hereckého umění také dovednostmi při výběru šatníku, jsou Lily James, Eddie Redmayne či Fan Bingbing.


Na seznamu žen se objevují jména Zadie Smith a Chimamanda Ngozi Adichie, Anh Duong či nizozemská královna Maxima. Na mužském listu můžeme číst jména Leslie Odom, princ Harry, Vito Schnabel (přítel Heidi Klumové), Justin Trudeau (kanadský premiér) či Joe Biden (americký viceprezident).

Barack a Michelle Obamovi, odstupující první pár USA, se pak objevují mezi nejlépe oblékanými páry. Ze zpěvaček prý oslňují svým šatníkem Lady Gaga či Andra Day.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat