Znetvořená Renée Zellweger: Plastiku nemám! Jen jsem vyšla bez make-upu!

Herečka Renée Zellweger opět – ale prý naposledy – odpovídala na otázky týkající se plastických operací v jejím obličeji. Britský deník The Mail ji zpovídal kvůli novému filmu o Bridget Jonesové a americká hvězda na svou obhajobu uvedla, že celý ten rozruch kolem její vizáže vznikl z fotek, na nichž je zcela bez make-upu.

Renée v roce 2014 vyšla na červený koberec s kamarádkou, která trpí amyotrofickou latelární sklerózou (ALS).



„Pobývala jsem u kamarádky v Los Angeles a měsíc předtím jí diagnostikovali ALS. Důvod, proč jsem tehdy šla na tu akci, byl, že mě tam chtěla mít, aby mohla být na červeném koberci se mnou a dokázat sama sobě, že ji ta děsivá choroba neporazí. A na to jsem tehdy také myslela já. Neříkala jsem si, jak jsem vypadala nebo co si lidé pomyslí. Myslela jsem jen na svou kamarádku,“ uvedla Renée v rozhovoru pro deník The Mail s tím, že neměla na sobě jednoduše žádný make-up.

Poté, co Zellweger nafotili bez make-upu na červeném koberci, nepsalo se o ničem jiném, než o tom, že má za sebou děsivé plastiky, které ji změnily k nepoznání.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat