Sandra Bullock: Mám nejhlučnější děti na celé planetě

Herečka Sandra Bullock se rozhodla, že si děti pořídí adopcí. A před šesti roky přijala za svého syna Louise a před čtyřmi roky učinila svou dcerou Lailu. Dvaapadesátiletá hollywoodská hvězda si je domů přinesla jako miminka a vychovává je od kolébky. A dnes tvrdí, že má ty nejhlučnější děti na celé planetě.

„Děti jsou tak skvělé. Tak hlučné. Tak hlučené. Mám ty nejhlučnější děti na celé planetě, nevím, jestli je to tou akustikou, ale jsou úžasné. Je to proto, že jsou to děti z New Orleans, člověče. Jsou ale výborní, zábavné dušičky,“ svěřila Sandra v talk show s Harrym Connickem.


Bullock si prý díky dětem užívá živost, ale vychutnává o to víc ticho, když usnou.

„Nejpoklidnějším časem dne je, když vím určitě, že oba dva úspěšně usnuli. Můžu odejít z jejich pokoje s vědomím, že mám další den za sebou,“ dodala Sandra s úsměvem.

S prvním manželem Jessem Jamesem se rozešla před šesti roky kvůli jeho nevěře. Manželi byli pět let. Před rokem začala randit s fotografem Bryanem Randallem a opět začala věřit mužům. Dokonce spolu už žijí v jedné domácnosti.






Celkem 14 komentářů

kamila76
15.12.2016
verrca
12.10.2016
deeana
09.10.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat