Sarah Jessica Parker: Když pracuju, mám výčitky kvůli dětem

Herečka Sarah Jessica Parker o sobě prohlašuje, že je především matkou. Role herečky je v jejím životě až na druhém místě. A protože se snaží o svého třináctiletého syna Jamese a sedmiletá dvojčata Tabithu a Lorettu pečovat svědomitě, má prý pokaždé výčitky, když přijme jakoukoli práci.

„Rodičovství vás změní ve všech možných ohledech, ale je to věčný boj, pořád tu existuje konflikt, protože si stále chcete udržet i jinou část svého života. Kdosi mi řekl, že pracující matky, které pracují mimo domov, se cítí provinile kvůli práci, protože mají svou práci rády,“ svěřila Sarah Jessica magazínu People.


„Mnoho žen v této zemi, které mají dvě i tři práce, netrpí pocitem viny, protože nemají svou práci rády. Je to v nepořádku a navíc tráví čas bez dětí. Je to úplně jiná zkušenost,“ dodala jednapadesátiletá manželka Matthewa Brodericka, pro niž je prý práce největším koníčkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34
192 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:24

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat