Anastacia: Životní lásku jsem ještě nepotkala

Osmačtyřicetiletá zpěvačka Anastacia věří, že na ni životní láska teprve čeká. Ačkoli byla provdaná, a to tři roky za bodyguarda Wayneho Newtona, nemá pocit, že by už potkala toho pravého muže. Ale také se tím nehodlá trápit a raději se soustředí na svou pěveckou kariéru.

„Mé vztahy nikdy nebyly pravou láskou mého života. Dokud jsem neměla dost času uvědomit si, že láska, kterou každá lidská bytost hledá, tu už pro mě je, tak jsem to nedokázala takto vstřebat. Musíte zjistit, co je vaší hlavní prioritou, a mou je má kariéra. Miluju svou rodinu, to je dané, ale je nutné říct, že někdo musí platit účty,“ svěřila zcela pragmaticky Anastacia v rozhovoru pro magazín Now.


Přestože to není ten pravý, neodmítá hvězda muže po svém boku.

„Randím. Nechci to dál přibližovat, ale užívám si to. Nevdala bych se znova, ale rozhodně bych se zavázala někomu, kdo je spřízněnou duší,“ prohlásila nedávno.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat