Aňa Geislerová jako panenská královna. Líbí se vám?

03.11.2016 | Osobnosti

Kalendář Proměny 2017 je tady s dalšími fotografiemi - série dvanácti proměn vzniká opět na podporu projektů Nadace Archa Chantal a vychází již poosmé.

Letošním tématem zůstali tvůrci ve světě filmu a zaměřili se na „slavné filmové plakáty“.

Další fotkou, kterou odtajnili, je Alžběta I., panenská královna, jedna z nejvýraznějších panovnických osobností ze světové historie. A pro kalendář ji ztvárnila Aňa Geislerová. Co mají ty dvě společného? Tak jako Alžběta patřila mezi nejvýraznější panovnické osobnosti, Aňa patří mezi naše nejvýraznější herecké osobnosti.


Aňa se už pro Nadaci Archa Chantal jednou proměnila v anděla, takže jsme byli přesvědčeni, že i její proměna v královnu Alžbětu vám vyrazí dech. „Věděl jsem, že do této role chci sexy, zralou ženu, která bude mít charisma Cate Blanchett, proto moje volba padla okamžitě na Aňu,“ říká fotograf a autor kalendáře Petr Kurečka.

Nejnáročnějším úkolem bylo sehnat honosný kostým, ale pro focení „Proměn“ děláme zázraky na počkání.

Vtipná situace nastala, když si Aňa u líčení všimla na stolku fotky, kterou pár dní před ní fotil Pavel Liška s Bárou Polákovou. Vzala telefon a svému hereckému kolegovi a kamarádovi zavolala: „Tak ty bereš manželku doma sekerou, jo? Nekecej, zrovna teď se dívám na důkaz!" 

Kromě Ani Geislerové se tento rok na focení Kalendáře Proměny podíleli také již zmiňovaný Pavel Liška, Barbora Poláková, Eliška Balzerová, Ivana Chýlková, Martha Issová, Pavla Tomicová, Klára Issová, Klára Melíšková, Ondřej Vetchý, Michal Dlouhý, Jan Cina, Vavřinec Hradilek a zakladatelka Nadace Archa Chantal, francouzská herečka Chantal Poullain.

Křest se bude konat 15. listopadu 2016 a výtěžek z dražby originálů fotografií podpoří charitativní projekty, které realizuje nadace na dětských odděleních českých zdravotnických zařízení.






Celkem 13 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat