Cindy Crawford: Jsem smutná z toho, jak mi lidé dokola předhazují věk

Modelka Cindy Crawford není z těch, které by se dokázaly smířit se stárnutím. Jednapadesátileté americké hvězdě totiž lidé na sociálních sítích často předhazují, že je viditelné, jak se od osmdesátých let změnila. Kolegyně Lindy Evangelisty a Christy Turlington to nese dost nelibě. A byla by ráda, kdyby s tím zmínění komentátoři přestali.

„Myslím, že nemám žádnou jinou možnost. Mám jediný problém se stárnutím, a to jsou sociální sítě, kde mi neustále někdo dokazuje, že stárnu. Vím to. Jsem velmi smutná z toho zvyku naší společnosti každého jen kritizovat,“ svěřila Cindy magazínu People.


Supermodelku ale ani komentáře škarohlídů nepoloží.

„Myslím, že mám veliké štěstí. Jsem silná. Cvičím. Jsem zdravá. Snažím se zaměřit na vše jiné, jenom abych se tím nezaobírala,“ dodala dvojnásobná matka. S manželem Randem Gerberem mají patnáctiletou Kaiu a sedmnáctiletého Presleyho.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat