Halle Berry: Krach tří manželství mě trápí jako má velká provinění

Herečka Halle Berry má za sebou tři neúspěšná manželství. A přestože se snaží tvářit, že je nad věcí, vnitřně ji prý tyto neúspěchy velmi sužují. Považuje je za svá veliká provinění a selhání. Vše zhoršuje fakt, že se krach manželství dotýká také jejích potomků.

Halle byla vdaná za Davida Justice, Erika Benéta a Oliviera Martineze. S posledním má syna Macea. S expřítelem Gabrielem Aubreym má dceru Nahlu.


„Naučila jsem se vyrovnat s krachem svých tří manželství, což nebylo snadné, zvláště když jsou v tom děti. Jako ženy vstupujeme do manželství s tím, že to bude na věky a že je to náš princ na bílém koni. To mě jako dítě naučily pohádky… Dnes už jsem proti pohádkám. Ale člověk vstupuje do manželství s touto nadějí, takže když se to rozpadne, máte pocit velkého selhání a velkého zklamání. Často jsem cítila vinu a zodpovědnost. Trpěla jsem velkou bolestí a utrpením,“ tvrdí Halle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat