Ed Sheeran: Cvičil jsem deset minut denně a zhubnul třiadvacet kilo

Zpěvák Ed Sheeran je prý důkazem, že stačí jen malá změna životního stylu a kila tuku můžou z těla odtékat proudem. On začal cvičit deset minut denně a podařilo se mu tak shodit třiadvacet kilogramů živé váhy. Nejvíce prý přibral po posledním náročném turné, když přestal koncertovat, ale stále pil pivo a cpal se pizzou. Zhubnout mu pomohla partnerka, hráčka hokeje Cherry Seaborn.

„Neuvědomoval jsem si, jak jsem na turné fyzicky aktivní. Mou stravou byla pizza a pivo, ale protože jsem denně dvě hodiny v noci koncertoval, byl jsem v dobré kondici. Pak jsem přestal jezdit po turné a stále jedl pizzu a pil pivo. Najednou jsem se nevešel do žádného oblečení. Říkám si, všechno oblečení se sepralo. Začal jsem intenzivně cvičit deset minut denně, v intervalech třicet vteřin sprint a třicet vteřin poklus. Nesmíte ale vynechat jediný den, abyste pak nemuseli běhat hodinu,“ svěřil Ed v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Signal 1.


Sheeran na počátku roku vydal dva velmi úspěšné singly - Shape of You a Castle on the Hill -, s nimiž se vrací na přední příčky hitparád.






Celkem 8 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat