Sex ve městě po 20 letech. Jak se změnily hlavní protagonistky

Ačkoli to zní neuvěřitelně, slavnému seriálu Sex ve městě už bude dvacet let. Jak se zub času podepsal na hercích, kteří zářili v hlavních rolích? To musíte vidět!

Je jasné, že nikdo nemládne, ovšem na někom se čas podepsal víc, na někom míň.

Sarah Jessica Parker alias Carrie

Představitelka hlavní role letos oslavila dvaapadesáté narozeniny. S manželem Matthewem Broderickem prošla několika manželskými krizemi, které ve své době plnily stránky bulvárních plátků, a je matkou tří dětí.


Kim Cattrall alias Samantha

Ačkoli Kim letos sfoukla na svém narozeninovém dortu pomyslných 60 svíček, málokdo by jí tento věk hádal. Samanthu zkrátka stále připomíná. Za sebou má dvě manželství a jako jediná z hereček Sexu ve městě zůstala bezdětná.

Cynthia Nixon alias Miranda

Ačkoli to z fotek, na nichž je zachycena bez make-upu, možná nevypadá, je Cynthia mladší než Sarah Jessica Parker. Také ona má tři děti a dlouhá léta se netají svou homosexualitou. Manželství s Christine Marinoni jí však bohužel nevyšlo…

Kristin Davis alias Charlotte

Ze všech dam Sexu ve městě vypadá nejmladistvěji, ačkoli i ona již před dvěma lety oslavila padesátku. I když se to možná nezdá, měla dlouholeté problémy s alkoholem. Na rozdíl od Charlotte nebyla nikdy vdaná. Před pár lety adoptovala holčičku a je z ní šťastná matka.

Chris Noth alias Pan Božský

Dvaašedesátiletý herec vypadá i dnes velmi šarmantně. Ovšem před pár lety ho fotografové zachytili v bazénu – s koupací čepicí na hlavě a pořádným bříškem! Před pěti lety se do té doby zapřisáhlý svobodný mládenec oženil, vzal si matku svého syna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat