Černé Zlaté glóby: Kterým hvězdám to slušelo?

Letošní udílení prestižních Zlatých glóbů mělo upozornit na boj se sexuálním násilím a znevýhodňováním na základě pohlaví. Na znamení podpory těchto témat se ženské hvězdy Hollywoodu oděly do černých rób. Jak jim to na červeném koberci slušelo?

Až na pár výjimek oblékla černé róby skutečně většina největších osobností filmového plátna či televizní obrazovky. Řada vítězek pak boj proti sexuálnímu násilí zmínila také ve svém proslovu při přebírání sošky Zlatého glóbu.

Kterým slavným dámám to v černé na červeném koberci slušelo nejvíc?

Catherine Zeta-Jones

Herečka a manželka Michaela Douglase zvolila odvážné šaty. Průhledná a elegantní krajka odhalila dokonalé tělo a jasně dokázala, že i když herečce už nějakou dobu není dvacet, může si takovouto róbu hravě dovolit.


Heidi Klum

Modelka sladila s černými šaty nejen doplňky a líčení, ale také lak na nehtech – na rukou i nohou. A vypadala úžasně!

Angelina Jolie

Nenápadné a jednoduché šaty byly chytře ozvláštněny originálními rukávy. Decentní líčení a dokonalý účes pak už byly jen třešničkami na dortu. V černé to Angelině prostě sluší!

Dakota Johnson

Hvězda Padesáti odstínů zvolila jednoduché, ale velmi elegantní šaty, jejichž čerň „rozbila“ stříbrnou sponou v pase. Její róba je jasný důkaz, že méně je opravdu více

Jessica Biel

Slavnostní, elegantní, nápaditá a originální. Tak by se dala popsat hereččina róba. Že jsou černé šaty nuda! Tady máte jasný důkaz, že tomu tak není!

Mandy Moore

Jednoduché černé šaty Mandy ozvláštnila rudou šerpou v pase. A posunula tak outfit na další úroveň. Vtipný detail v podobě kapsy na boku pak róbě přidává na originalitě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat