Nejlépe oblékaná žena planety? Carla Bruni-Sarkozy

Prestižní časopis Vanity Fair zveřejnil letošní žebříček nejlépe oblékaných žen a mužů světa. Již počtvrté v historii hodnocení mu vévodí francouzská první dáma Carla Bruni-Sarkozy.

Ačkoli by se mohlo zdát, že je letos Carla pro hodnocení „znevýhodněna“ svým těhotenstvím (dítě se má narodit koncem října), opak je pravdou. Bývalá modelka a zpěvačka je totiž jasným důkazem, že těhotenství lze spojit s elegancí.

Současná první dáma Francie má ostatně módu v krvi již odmalička. Narodila se v italském Turíně do bohaté, aristokratické rodiny, v sedmi letech se s rodiči přestěhovala do Paříže, střední školu pak navštěvovala ve Švýcarsku, ale do Francie ji to vždycky táhlo. Začala tu studovat umění a architekturu, ale v devatenácti letech se rozhodla pro modeling.

Pro mola byla jako stvořená – husté hnědé vlasy, zářivé modré oči a dokonalá postava jí zajistily strmou kariéru. Byla tváří několika módních značek, patřila k nejlépe placeným modelkám. Začala také postupně plnit stránky bulvárních časopisů – nikdy se netajila románky s nejrůznějšími slavnými muži. Vyzkoušela si i kariéru zpěvačky. A opět byla úspěšná. S módou však nikdy kontakt neztratila.

V oblékání ji nelimituje ani přísný protokol, který musí jako první dáma dodržovat. Oblékají ji přední světoví návrháři, za svůj vkus a šarm sklízí jednu pochvalu za druhou (někteří ji dokonce přirovnávají k Jackie Kennedy).

Každopádně je styl Carly Bruni-Sarkozy inspirativní, nemyslíte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat